Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Πασσαλής: «Να βρεθεί προπονητής κοινής αποδοχής»

Για τις δύσκολες ώρες που περνά η ομάδα του Άρη μετά την χθεσινή ήττα και για την παραίτηση του Μάκη Κατσαβάκη, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και την εκπομπή "Στη σέντρα", ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των "κίτρινων", Πέτρος Πασσαλής

Για την αποχώρηση του Κατσαβάκη από τον πάγκο του Άρη και την αντίδραση των διοικούντων ανέλυσε: «Η κ.Ζαμπέτας προφανώς, δεν ήθελε τον Κατσαβάκη, θα πρέπει να βρουν κάποιον λοιπόν κοινής αποδοχής από όλη την προσωρινή διοίκηση του Άρη. Για μένα το μεγαλύτερο σφάλμα του Κατσαβάκη, -που τον εκτιμώ- ήταν ότι ήρθε σε ρήξη με κάποιους σημαντικούς για την ομάδα ποδοσφαιριστές. Έκανε σοβαρά λάθη, όσον αφορά την διαχείριση του έμψυχου δυναμικού του».

Όσο για τις τεταμένες, σύμφωνα με τα όσα γράφονται σχέσεις των διοικούντων της "κίτρινης" ΠΑΕ, δήλωσε: «Είναι αστείο να συζητάμε για το αν υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των διοικούντων του Άρη. Η ομάδα περνά δύσκολες στιγμές σε άλλους σημαντικότερους τομείς, δεν μπορούμε να ασχοληθούμε τώρα για το αν μαλώνουν ο Κατσιαούνης και ο Ζαμπέτας για παράδειγμα. Αυτό που προέχει είναι το συμφέρον του συλλόγου και το γνωρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας».

Για την οργισμένη αντίδραση του κόσμου και τις επιθέσεις στους δημοσιογράφους και τον κ. Ζαμπέτα, είπε: «Η βία θα πρέπει να καταδικάζεται από πού και αν προέρχεται, δεν είναι λύση για κανένα πρόβλημα, είναι γεγονός».

Ενώ για την έλευση νέου προπονητή και το πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα υπογράμμισε: «Ένας προπονητής μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία μίας ομάδας. Έγιναν λάθη από διοίκηση και Κατσαβάκη, ωστόσο δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: