Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Απογοήτευση στη Μάριμπορ!!

Η πρώτη ήττα της Μάριμπορ ύστερα από 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Σλοβενίας, έφερε μεγάλη απογοήτευση στο στρατόπεδό της.
Κάκιστη εμφάνιση έκανε η Μάριμπορ στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Τρίγκλαβ από την οποία ηττήθηκε 1-0. Από το 43’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αντιδράσει και να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση.
Η ήττα αυτή, ήταν η πρώτη της ύστερα από 26 παιχνίδια πρωταθλήματος και όπως είναι λογικό, έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδό της. Ο τεχνικός της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού:
«Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι σε καμία περίπτωση. Παίξαμε άσχημα. Ήταν δύσκολο βέβαια από τη στιγμή που παίζαμε με δέκα παίκτες να επιστρέψουμε στο παιχνίδι», ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού της Μάριμπορ για να συνεχίσει:
«Μετά το καλό ξεκίνημα που είχαμε, δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε έτσι. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και έγινε. Η αποβολή μας ήταν ηλίθια, αλλά και πάλι είχαμε κάποιες ευκαιρίες».


πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: