Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

«Αφιερωμένη η νίκη στον Πέτρο Γκαζά»

Εμφανώς ανακουφισμένος με την εξέλιξη του αγώνα με τον Θρασύβουλο και εν τέλει τη νίκη που επετεύχθη στα τελευταία λεπτά της χθεσινής αναμέτρησης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Στράντζαλης.

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά ευχαρίστησε τον ομόλογό του, Στάθη Σταθόπουλο για τα καλά λόγια του, ενώ δε θέλησε να κάνει ενδελεχή ανάλυση του αγώνα ούτε να δεχθεί ερωτήσεις σεβόμενος τη μνήμη του Πέτρου Γκαζά που έφυγε από τη ζωή πέρυσι, σκορπώντας τη θλίψη στην "κυανόλευκη" οικογένεια.

Νίκη που ήθελαν να πετύχουν οι "κυανόλευκοι" και στο Αίγιο απέναντι στην Παναχαϊκή χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Παρόλα αυτά θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε χθες στο Καυτανζόγλειο και βοήθησε τον Ηρακλή να φτάσει στην ανατροπή και στη νίκη, και κατέληξε τονίζοντας πως η χθεσινή επιτυχία αξίζει στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο.

Σταθόπουλος: "Εξαιρετική ομάδα ο Ηρακλής"

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αλλά λυπημένος από το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα στο φινάλε ήταν ο προπονητής του Θρασύβουλου, Στάθης Σταθόπουλος.

Αρχικά ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: "Πετύχαμε ένα γκολ πολύ γρήγορο και από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να παίξουμε με την ψυχολογία του αγώνα. Ασφαλώς το φαβορί του αγώνα ήταν ο Ηρακλής και πιστεύαμε ότι η πίεση που θα είχε στη διάρκεια του παιχνιδιού ίσως όσο κυλούσε ο χρόνος να ήταν υπέρ μας.

Αισθανθήκαμε μία σημαντική πίεση προς το τέλος του ημιχρόνου όταν ο κ. Στράντζαλης άλλαξε την τακτική του, κάναμε και εμείς μία αλλαγή επίσης τακτικής αλλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε αυτό που περίμενα".

Συνεχίζοντας τόνισε: "Η φάση έτσι όπως τελειώνει η συνάντηση μας αφήνει μία πικρία, μιας και χάσαμε από ένα φάουλ και ένα κόρνερ, όμως και αυτά είναι μέσα στον αγώνα. Θα έλεγα για τον πολύ κόσμο ότι δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από αυτά τα παιδιά, αλλά εγώ έχω μεγάλες.

Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, για τρίτο συνεχόμενο αγώνα είχαμε καλή παρουσία, αυτή που οι δυνατότητές μας επιτρέπουν και πιάνουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή, είναι εξαιρετική, στην έδρα που επίσης είναι πολύ δυνατή. Πρώτη φορά αντιμετωπίζω τον Ηρακλή ως αντίπαλος στη Football League αφού πάντα αγωνιζόταν στην Α΄ Εθνική. Εύχομαι σύντομα να αγωνίζεται στην πιο πάνω κατηγορία".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: