Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Χατζηνικολάου: «Ανάμικτα τα συναισθήματα μου»

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την καλή πορεία της Βέροιας, τον Άρη και τον Πλατανιά.

Αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη του Πλατανιά επί Άρη:

«Ανάμικτα τα συναισθήματα μου. Το γεγονός ότι ο Άρης δεν βρίσκετε στην καλύτερη κατάσταση και δεν ξέρω αν θα βρει τη δύναμη να το ξεπεράσει αυτό η ομάδα. Θέλει βοήθεια και στήριξη από τον κόσμο για να το ξεπεράσει».

Για το ότι μπήκε στα αποδυτήρια του Άρη μετά τον αγώνα:

«Τελειώνοντας χαιρέτησα τους ανθρώπους του Άρη και πήγα στα αποδυτήρια όπου ήταν μόνο οι παίκτες και οι φροντιστές και αυτό είναι αρνητικό. Τους είπα κάποια πράγματα και πιστεύω πως ήταν θετικό αυτό. Όταν χάνει μια ομάδα ο πρώτος που λυπάται είναι ο ποδοσφαιριστής, ήταν πολύ στενοχωρημένοι».

Για το αν περίμενε έτσι τον Άρη:

«Εγώ προσωπικά δεν περίμενα έτσι τον Άρη. Ο Άρης ήταν και θα είναι μεγάλη ομάδα, είναι σε μια πτήση και το θέμα είναι να βρει την λύση ώστε να ανέβει σιγά-σιγά.

Για τον Κατσαβάκη:

«Όταν δεν έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις την ομάδα όπως εσύ θέλεις, αυτά γίνονται. Εγώ τον συμπονώ και τον καταλαβαίνω γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να φτιάξει την ομάδα όπως ο ίδιος επιθυμούσε».

Για την φιλοξενία του Άρη:

«Η φιλοξενία ήταν άψογη. Βρήκα και μίλησα με πολλούς γνώριμους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους οπαδούς του Άρη οι οποίοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο».

Για τον Πλατανιά:

«Βαθμολογικά ήμαστε πάρα πολύ καλά και πιο πάνω από όσο περιμέναμε. Αγωνιστικά πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο, θα πρέπει να βελτιώσουμε όμως κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Δήξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε και επιθετικά και σιγά-σιγά βρίσκουμε τον εαυτό μας. Τα θετικά αποτελέσματα μας δίνουν ψυχολογία».

Για το ντέρμπι με τον ΌΦΗ:

«Ο ΌΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης και δεν ξέρω πώς θα βλέπουνε τον Πλατανιά. Θα γίνει ένα ντέρμπι χωρίς ακρότητες και εύχομαι να μην υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Δεν γνωρίζω αν θα υπάρχουν φίλαθλοι του ΌΦΗ στο γήπεδο. Οι ομάδες δεν έχουν ξανασυναντηθεί και νομίζω δεν θα υπάρχει πρόβλημα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: