Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Τσιώλης: «Μας μένει στεναχώρια»

Τσιώλης: «Μας μένει στεναχώρια»
Κάτι περισσότερο από μια αξιοπρεπή ήττα από τον Ολυμπιακό (1-0) άξιζε ο Αστέρας Τρίπολης, όπως τόνισε ο προπονητής των Αρκάδων, Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε ότι η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες να απειλήσει, ενώ δεν δέχθηκε και πολλές φάσεις από τους «ερυθρόλευκους» και θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναφέρθηκε και στις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είναι λογικό όταν βλέπουν κάτι και δεν τους αρέσει.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον. Κράτησε σε εγρήγορση τις δύο ομάδες μέχρι το τέλος του. Εμείς είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ νευρικό με πολλές στημένες φάσεις σε βάρος μας. Σε μία εξ αυτών δεχθήκαμε το γκολ. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να κινηθούμε καλύτερα με την μπάλα στα πόδια και να εκμεταλλευθούμε κάποιες επιθέσεις που κάναμε. Μπορούσαμε και με τον Περόνε και με τον Ράγιος να κάνουμε κάτι καλό σε μία καυτή έδρα και με αντίπαλο μία μεγάλη ομάδα. Μένουμε μία στεναχώρια διότι σε 3 παιχνίδια με μεγάλες ομάδες όπως οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήραμε λιγότερα απ' όσα πραγματικά μπορούσαμε. Βγάλαμε όμως ένα δύσκολο πρόγραμμα. Θα κοιτάξουμε να συγκεντρωθούμε στην συνέχεια και να αξιοποιήσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας για να ανεβούμε βαθμολογικά».

Για το αν νιώθει αδικημένος: «Αυτό είπα. Ότι έγιναν κάποιες καλές φάσεις για γκολ από εμάς. Όταν ο Ολυμπιακός έβγαλε κούραση λόγω Άρσεναλ εμείς κυκλοφορούσαμε καλύτερα την μπάλα. Ήταν πιο γρήγορη η ανάπτυξή μας. Μένουμε μία πικρία επειδή είχαμε τρεις ευκαιρίες για γκολ και ενώ η άμυνά μας δεν απειλήθηκε τόσο. Ήταν λίγες οι φάσεις του Ολυμπιακού».

Για το πως περίμενε τον Ολυμπιακό: «Αναμφίβολα περίμενα τον Ολυμπιακό με πιο πολύ ενθουσιασμό σχετικά με την απόδοσή του. Περιμέναμε πίεση στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Σίγουρα στο Β' μέρος από το 56' και μετά γυρίζαμε πιο καλά την μπάλα και κάναμε φάσεις για γκολ. Στο δεύτερο μέρος έγιναν πιο προβλέψιμα τα πράγματα».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου του Ολυμπιακού: «Σίγουρα ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός. Θέλουν να βλέπουν την ομάδας τους πιο επιθετική και να βγάζει ευκαιρίες. Έτσι είναι. Όταν βλέπουν μία ομάδα που δυσκολεύεται, έχει αργή ανάπτυξη και δεν κάνει φάσεις δεν τους αρέσει. Παρόλα αυτά τα παιδιά προηγήθηκαν και μετά έκαναν συντήρηση δυνάμεων. Νομίζω ότι τα προηγούμενα παιχνίδια που έκανε ο Ολυμπιακός έφεραν το πρόβλημα για το σημερινό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: