Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Λάζαρος: «Προς θεού, δεν ήταν για τους οπαδούς μας»

Λάζαρος: «Προς θεού, δεν ήταν για τους οπαδούς μας»
Εξηγήσεις για τον τρόπο που πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 2-1 επί της SKODA Ξάνθης έδωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως όσα είπε δείχνοντας τα… μαλλιά του δεν είχαν αποδέκτες τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τους οποίους και ευχαρίστησε, ενώ δεν θέλησε να πει περισσότερα για το γεγονός ότι στο πρώτο τέρμα που σημείωσε δεν πανηγύρισα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Αυτή την εμφάνιση την χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός. Ιδιαίτερα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

«Πάνω απ' όλα μετράνε οι τρεις βαθμοί. Είναι μία ευκαιρία για εμάς, να επανακάμψουμε αγωνιστικά και βαθμολογικά. Έχουμε μπροστά μας την διακοπή που είναι ευεργετική. Είχαμε παιχνίδια με πίεση. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να παρουσιαστούμε όπως στα τελευταία δύο παιχνίδια, γιατί αυτό αρμόζει στους εαυτούς μας και στον Παναθηναϊκό».

Τα κέρδη δεν είναι σε ομαδικό επίπεδο μόνο, αλλά και σε προσωπικό. Τα γκολ σου έλειψαν λίγο στο πρωτάθλημα.


«Αν εξαιρέσεις 2-3 παιχνίδια, έχω αρχίσει καλά την χρονιά. Κλείνω τα... αυτιά μου στις κριτικές γιατί είμαι ο πρώτος που κριτικάρει τον εαυτό του. Θέλω να συνεχίσω έτσι...Υπάρχουν παράγοντες, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, όλοι στην ομάδα που με αγαπάνε και εγώ πρέπει να τους το ανταποδώσω με κάτι».

Στο πρώτο γκολ δεν πανηγυρίζεις, ενώ στο δεύτερο το αφιερώνεις κάπου.

«Ενημερώθηκα ότι υπάρχει ένα θέμα που έχει βγει σε site και σε forum... Από την περίοδο του τραυματισμού μου έχω αποφασίσει κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Είναι αστείο που το λέμε, αλλά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Αυτό που λέω στην κάμερα, προς Θεού, δεν είναι για τους οπαδούς μας. Μας έχουν στηρίξει, ήταν εδώ σήμερα και τους ευχαριστούμε. Είναι όμως κάτι προσωπικό. Εγώ ξέρω τί είναι και θα το κρατήσω για εμένα».

Στο πρώτο γιατί δεν πανηγύρισες τόσο πολύ;

«Είναι κάτι προσωπικό».

Νίκη, μετά από καιρό. Μετά από τον Αύγουστο για την ακρίβεια. Τώρα που έχετε πάρει φόρα, σας επηρεάζει η διακοπή;

«Και στο πρώτο ημίχρονο με την Τρίπολη αξίζαμε ένα γκολ, για να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε καλά με την Τότεναμ, ενώ σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι, κλείσαμε διαδρόμους. Είναι λογικό η Ξάνθη να κάνει ευκαιρίες. Είναι καλή ομάδα, έχει αλλάξει προπονητή και έχουν ψυχολογία. Νομίζω ότι η διακοπή θα είναι ευεργετική. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει, ώστε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών που έχει ο κόσμος από εμάς».

Τι να περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού;

«Αυτή την εικόνα. Και αν αλλάξει κάτι θα είναι προς το καλύτερο. Κάθε φορά θα προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: