Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

«Στόχος είναι να κερδίζεις κάθε διοργάνωση»

Τη βεβαιότητα ότι η Γιουβέντους μπορεί να διατηρήσει τα σκήπτρα της στην Ιταλία και παράλληλα να κάνει μία πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Αρτούρο Βιντάλ. Ο Χιλιανός μέσος αναφέρθηκε επίσης στην περσινή πορεία της «Γηραιάς Κυρίας» και τόνισε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν ήρθα στην Γιουβέντους ήξερα ότι δεν τα πήγαινε καλά, αλλά γνώριζα επίσης ότι υπέγραφα σε ένα... μεγαθήριο. Από την πρώτη στιγμή πίστευα ότι μπορούσαμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, πράγμα που έγινε», τόνισε αρχικά ο 25χρονος που για τους φετινούς στόχους της ομάδας, πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι με τους παίκτες που ήρθαν φέτος είμαστε πιο δυνατοί από την περσινή σεζόν, οπότε μπορούμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στην Serie A αλλά και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μία ομάδα σαν τη Γιουβέντους, στόχος είναι να κερδίζεις κάθε διοργάνωση».

Τέλος, σε ότι αφορά το μέλλον του και αν θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, όπως στην Αγγλία ή την Ισπανία, δήλωσε:

«Δεν το έχω σκεφτεί. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και αν έπρεπε να περάσω το υπόλοιπο της καριέρας μου στη Γιουβέντους θα το έκανα με μεγάλη χαρά».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: