Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Κούγιας: «Θα πληρώσουν οι αδιάφοροι»

Προβληματισμένος δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας από τους Μπρέσκα, Ουρτάδο και Σολάκη επειδή με τη συμπεριφορά τους αποσυντονίζουν την ομάδα.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» ο κ. Κούγιας ανέλυσε τη συμπεριφορά των τριών παικτών και τόνισε πως λειτουργούν ως Δούρειοι Ιπποι για την Παναχαϊκή, ενώ ξεκαθάρισε «κάθετα και απόλυτα» όπως είπε ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή.
«Είμαι έντονα προβληματισμένος από την προκλητική αδιαφορία τριών ποδοσφαιριστών. Του Μπρέσκα, του Ουρτάδο και του Σολάκη. Ο πρώτος είναι αδικαιολόγητος, έχει πάρει 30.000 ευρώ από την Παναχαϊκή. Δεν τον ξεκίνησε στην 11άδα ο κ. Παπακώστας και παρακάλαγε να μπει μέσα για να παίξει. Και όταν μπήκε, έκανε μια τρύπα στο νερό. Ο δεύτερος ήταν, μαζί με τον Φουρτάδο, οι μόνοι παίκτες πέρσι που δεν υπέγραψαν ότι είχαν εξοφληθεί από την Παναχαϊκή. Ευτυχώς είχαμε έγγραφα και αποδεικτικά και τους βάλαμε στην θέση τους. Ο Σολάκης έχει πάρει 20.000 ευρώ», είπε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε:
«Με την στάση τους αποσυντονίζουν όλη την ομάδα. Το είχαμε δει εγκαίρως με τον κ. Παπακώστα, το είχαμε επισημάνει, αλλά πιστεύαμε ότι κάποια στιγμή θα σταμάταγαν. Πλέον λειτουργούν ως Δούρειοι Ιπποι για την Παναχαϊκή. Αντίθετα, πήραμε πράγματα από παιδιά που δεν το περιμέναμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Εμ Πια που ήταν φανταστικός, από τον Πίτκα, τον Βοσκόπουλο, τον Ολίσε, που τον εκνεύρισαν και γι΄ αυτό αποβλήθηκε, από τον Σαλαμαστράκη, τον Γκούρτσα, τον Σπίνουλα και τον Ντίνα. Είμαστε καλύτεροι. Δεχτήκαμε όμως ένα γελοίο γκολ από στημένη φάση και το πληρώσαμε. Θα βελτιωθεί η ομάδα. Θα γίνουν αυτά που πρέπει».
Τέλος για τον Γιάννη Παπακώστα είπε: «Δεν υπάρχει θέμα Παπακώστα. Ποτέ. Είμαι κάθετος και απόλυτος. Η Παναχαϊκή έχει βρει και προπονητή και κορμό παικτών. Οι αδιάφοροι θα την πληρώσουν. Το γηπεδικό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Μας έχει επηρεάσει πολύ αγωνιστικά και μας έχει αποσυντονίσει. Νιώθουμε τσιγγάνοι στην ίδια την πόλη μας. Δυστυχώς κάποιοι μισούν την Παναχαϊκή και το αποδεικνύουν καθημερινά με την στάση τους. Θα πάμε στο Στάδιο για να ξαναφτιάξουμε την έδρα μας».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: