Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Ευχαριστημένοι για τη νίκη»

Ζαρντίμ: «Ευχαριστημένοι για τη νίκη»
Μόνο τους τρεις βαθμούς κρατάει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά τη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη συνέχεια έσπευσε να δικαιολογήσει τους παίκτες του για το φτωχό θέαμα που προσέφεραν, λόγω της κούρασης από το ματς με την Άρσεναλ.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως οι Αρκάδες ήταν από τις πιο δύσκολες ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει φέτος οι «ερυθρόλευκοι».

«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε και να δίνουμε ένα καλό ποδοσφαιρικό θέαμα. Όμως υπάρχουν και δύσκολες μέρες και σήμερα ήταν μία τέτοια μέρα με συνεχόμενα παιχνίδια με ένταση και ένα ταξίδι στην Αγγλία και η φυσική μας κατάσταση δεν ήταν καλή και είχαμε κάποια προβλήματα στην κυκλοφορία. Δεν είναι πάντα ίδια η απόδοσή μας. Είναι φορές που έχουμε παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο κι άλλες όχι αλλά είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και πρόσθεσε:

«Όλες οι ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όταν παίζουν απέναντί μας είναι πίσω από την μπάλα. Δεν έχουμε βρει μία ομάδα να παίζει όπως κι εμείς. Σήμερα αντιμετωπίσαμε την ομάδα που μας έθεσε τη μεγαλύτερη δυσκολία με τις αντεπιθέσεις και εξαιτίας και της κούρασης των τελευταίων αγώνων αλλά και του ταξιδιού στο εξωτερικό. Είχαμε ξοδέψει πολλές δυνάμεις και δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με γρήγορες αντεπιθέσεις».

Για το αν λείπει κάτι από τον Ολυμπιακό: «Εμείς δουλεύουμε για να κερδίζουμε. Μετά δουλεύουμε για να παρουσιάζουμε και ένα ωραίο θέαμα. Η αλήθεια είναι πως η βελτίωση στη ποιότητα στο παιχνίδι έρχεται με τη δουλειά. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και με τη πολύ δουλειά θα βελτιωθεί η ποιότητα. Εμείς δουλεύουμε για τις νίκες και είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το αν νιώθει πίεση: «Ξέρω πολύ καλά ότι ο κόσμος θέλει δύο πράγματα από την ομάδα του. Να κερδίζει και να παρουσιάζει ποιότητα στο παιχνίδι του. Είμαστε ευχαριστημένοι που πετυχαίνουμε τις νίκες γιατί ο πρωταθλητής πρέπει να ξέρει μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι να κρατάει τη φιλοσοφία νικητή και να ξέρει να παίρνει τις νίκες. Θέλω να πω πως ακόμα και η Μονπελιέ, μετά το ταξίδι της στην Γερμανία έχασε ένα παιχνίδι στην έδρα της. Όλες οι ομάδες, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι μπορεί να μην παρουσιάσουν καλό θέαμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: