Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Τέλος από Παναχαϊκή ο Σολάκης!!

Πράξη έκανε τα λόγια του ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με τους «αδιάφορους» ποδοσφαιριστές στην Παναχαϊκή, με τον Ηλία Σολάκη να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.
Παρελθόν από την Παναχαϊκή αποτελεί ο Ηλίας Σολάκης ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε δεχτεί την κριτική του Αλέξη Κούγια. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου είχε τονίσει λίγο νωρίτερα πως όσοι δείχνουν αδιάφορη εικόνα θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Κάτι που έγινε και στην πράξη καθώς η ομάδα της Αχαΐας ανακοίνωση τη λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Σολάκη.
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Σολάκη. Ο Ηλίας Σολάκης αποδείχτηκε μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές και επιβεβαίωσε την άποψη του πρώην μεγαλομετόχου ότι τα μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιρικά ονόματα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ο Ηλίας Σολάκης κόστισε χωρίς να προσφέρει τίποτα στην ΠΑΕ Παναχαϊκή σε δύσκολους καιρούς 22.000 ευρώ και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα προβάλλοντας φτηνές δικαιολογίες στην αδυναμία του να προσφέρει.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει αποφασίσει προ 45 ημερών την αποχώρηση του, λόγω επεισοδίου πριν τον φιλικό αγώνα με τον Φωκικό που είχε δημιουργήσει βρίζοντας τους κ. Παπακώστα και κ. Μίχο γιατί τον ενοχλούσαν οι προπονήσεις στο γήπεδο της Λακκόπετρας και ότι το κρεβάτι που του αγόρασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ήταν καλή ποιότητας. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επιμείνει στην λύση συμβολαίου με τον Σπύρο Βρονταρά ο οποίος τίθεται με απόφαση διοικήσεως εκτός ομάδας.
Σήμερα το βράδυ θα αποφασιστεί η τύχη του Mario Breska από το Δ.Σ., ο οποίος ζήτησε να μην αποχωρήσει και να ολοκληρώσει το 3ετές συμβόλαιο του»



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: