Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Πήγε για μαλλί!!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήγε για …μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.
Πήγε για μαλλί
Αν αντιδρά έτσι ένας ποδοσφαιριστής επειδή πέτυχε δύο γκολ στη Ξάνθη τότε τι θα κάνει εάν σκοράρει και σε βάρος καμιάς καλύτερης ομάδας; Η ξέρει ότι αυτό είναι το… ταβάνι του κι αποφάσισε να το χαρεί;
Γύρω μας υπάρχουν καλοί παίκτες, καλύτεροι, αλλά και κακοί. Ακόμα κι οι κακοί μπορεί να γίνουν… λιγότερο κακοί με τη σωστή δουλειά. Δεν μπορείς να βελτιωθείς όμως εάν δεν σε αφήνει ο χαρακτήρας σου.
Ο Χριστοδουλόπουλος δέχτηκε κριτική. Σχεδόν απ’ όλους. Σε μια ομάδα που έφυγαν οι προσωπικότητες κάποιος θα έπρεπε να πάρει την ομάδα επάνω του. Τοπ ντεφορμάρισμά του δεν τον έκανε ηγέτη. Ίσως κι ο χαρακτήρας του βέβαια..
Ο χαρακτήρας του αποκαλύφθηκε στα Πηγάδια. Πέτυχε δύο γκολ και… ξεσάλωσε. Κι απορώ. Με ποιους τάβαλε ο Χριστοδουλόπουλος με την έκρηξή του στη κάμερα; Σε ποιους έστελνε μήνυμα όταν έφτιαχνε τα μαλλιά του;
Οι οπαδοί δεν είναι. Το ξεκαθάρισε με διευκρινιστική δήλωσή του. Μήπως είναι οι δημοσιογράφοι; Μα από τη στιγμή που κι αυτός παραδέχεται ότι δεν έπαιξε καλά στα τελευταία του παιχνίδια, απόρροια του σοβαρού περσινού τραυματισμού του τότε τι πρόβλημα να έχει μαζί τους; Απλά κι αυτοί έγραφαν αυτό που παραδέχεται κι αυτός τώρα.
Να πήγαινε πάλι στη διοίκηση που άφησε να διαρρεύσουν πληροφορίες ότι οι Έλληνες παίκτες είχαν κάνει «κλίκα» για να διώξουν τον προπονητή τους; Δε νομίζω. Τώρα η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και δεν θα έριχνε λάδι στη φωτιά.
Πολύ απλά, πιστεύω, ότι όλα είναι θέμα χαρακτήρα. Ίσως να μην φταίει απόλυτα κι αυτός.
Από μικρός διαβάζει σε κάθε καλή του εμφάνιση «τον… ανέστησε ο Λάζαρος» παίζοντας με το μικρό του όνομα. Σίγουρα εάν τον έλεγαν Θανάση, Γιώργο, Επαμεινώνδα θα είχαν αποφύγει τόσες… αναστάσεις.
Από την άλλη να έχεις επώνυμο «Χριστοδουλόπουλος» που δεν χωρά στη φανέλα και δεν σε βοηθά στη διεθνή καριέρα είναι ένα πρόβλημα. Η έστω το θεωρείς πρόβλημα. Τι σου μένει λοιπόν; Το μαλλί. Το προσέχεις σαν τα μάτια σου και ως σύγχρονος ποδοσφαιρικός Σαμψών προσπαθείς να πιαστείς από αυτό…
Κάποιες φορές τους παίκτες τους «χαντακώνει» όχι μόνο το μαλλί, αλλά και το όνομα.
Πάρτε παράδειγμα τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Από παιδάκι όταν έπαιζε με τον ΠΑΟΚ οι δημοσιογράφοι έβαζαν τον... εύκολο τίτλο: «Τους ανέστησε ο Λάζαρος». Βέβαια όταν δεν έπαιζε καλά δεν έγραφαν «τους… έθαψε ο Λάζαρος», αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Από μικρός λοιπόν ο Χριστοδουλόπουλος ήξερε τι θα διαβάσει όταν δεν έπαιζε καλά.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: