Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΑΕΚ: Πλησιάζει ο Κονσεϊσάο, προτάθηκε ο Σουμ!!

Ο πρόεδρος της Ολιανένσε, Ισιντόρο Σόουζα αποκάλυψε στα Μέσα της Πορτογαλίας πως ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα.
Από τους πρώτους στόχους της Ένωσης για τη διαδοχή του Βαγγέλη Βλάχου είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο νεαρός τεχνικός που κάνει τα πρώτα του βήματα από αυτό το πόστο, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την Ολιανένσε. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας του, όπου του ζήτησε να αποχωρήσει όπως είπε ο ίδιος ο Ισιντόρο Σόουζα στα Μέσα της Πορτογαλίας.
«Είναι σημαντικό να συνεχίσει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Μιλάμε για έναν προπονητή με μεγάλο μέλλον μπροστά του, γι' αυτό δεν έχει νόημα να εγκαταλείψει το σχέδιο που έχουμε κάνει στη μέση. Επίσης είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος», είπε ο Σόουζα, με την A’ Bola να υποστηρίζει πως ο Κονσεϊσάο είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την πατρίδα του για να προπονήσει μία ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ.
Την ίδια ώρα, η παρουσία του Γιτζάκ Σουμ στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κέρκυρα δεν θα πρέπει να θεωρείται τυχαία. Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός τεχνικός προτάθηκε στην Ένωση για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, χωρίς βέβαια, να είναι στις πρώτες επιλογές των διοικούντων την ΑΕΚ.



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: