Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Δικαίωσε τον κόσμο και έριξε «μπηχτές» σε Ζαρντίμ!!

Τις αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού που αποδοκίμασε την ομάδα του στο τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, δικαιολόγησε ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος παράλληλα πέταξε και τις… σπόντες του στον Λεονάρντο Ζαρντίμ σχολιάζοντας τον τρόπου που αγωνίζονται οι Πειραιώτες.
Δικαίωσε τον κόσμο και έριξε «μπηχτές» σε Ζαρντίμ!
Ο Τζιμπούρ τόνισε για:
Τα αίτια της αρνητικής εμφάνισης: «Από την αρχή της σεζόν έχουμε την κακή συνήθεια να παίζουμε με μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές και να αφήνουμε πολύ χώρο στον αντίπαλο.  Έτσι αυτοί κερδίζουν σε αυτοπεποίθηση. Επιβάλλεται αυτό το να το σταματήσουμε αμέσως,γιατί ναι μεν σήμερα ήμασταν τυχεροί και νικήσαμε από μια στημένη φάση, όμως δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνεται συνέχεια.
Πρέπει αυτό να το σταματήσουμε γρήγορα και να αντιδράσουμε για να αλλάξουμε την εικόνα μας προς το καλύτερο. Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και αυτό είναι κάτι που θα γίνει μέσα από την σκληρή δουλειά και τον θετικό τρόπο σκέψης».
Την συμπεριφορά του κόσμου και τις αποδοκιμασίες:«Αυτό είναι κάτι φυσιολογικό γιατί ο κόσμος θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να παίζουμε καλύτερα. Να είμαστε πιο συμπαγής ως ομάδα και να μην αφήνουμε στον αντίπαλο χώρο για να αναπτύσσεται».
Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα με νέο προπονητή:«Είναι φυσιολογικό αυτό. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας για να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι πολύ γρήγορα, όπως ξαναείπα».
Το συμβόλαιό του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα. Ο πρόεδρος έχει καλή άποψη για μένα και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: