Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

«Μιλήσαμε για το μέλλον του ΠΑΟΚ»

«Ναι, ο Ιβάν Σαββίδης με κάλεσε και συζητήσαμε για πολλά θέματα».

Τον Γιώργο Λυσσαρίδη τον χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια. Στις περίπου τέσσερις δεκαετίες που ασχολείται με τα κοινά, είτε στον πολιτικό είτε στον αθλητικό χώρο, δεν έμαθε ποτέ να «μασάει» τα λόγια του. Κι αυτή τη φορά δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό.

«Ασφαλώς και μιλήσαμε για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Άλλωστε ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να μάθει τα πάντα γύρω από την ομάδα, ώστε να καθορίσει και να ιεραρχήσει τις προτεραιότητες, που θα δώσει, για την αναδιοργάνωση της ΠΑΕ. Θέλησε, λοιπόν, να ακούσει και τη δική μου άποψη. Του είπα όσα πιστεύω και εκτιμώ ότι πρέπει να γίνουν. Η συνάντησή μας, θεωρώ, ότι ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική».

- Σας έγινε κάποια πρόταση για να αναλάβετε την προεδρία της ΠΑΕ ή έστω να συμμετάσχετε στο νέο διοικητικό συμβούλιο;

«Δεν διατυπώθηκε κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Η συζήτηση έγινε, όπως είπα, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που είχε ο κ. Σαββίδης, κατά την παραμονή του εδώ, με αρκετά μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαββίδης ήθελε να ενημερωθεί σφαιρικά για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά. Με όση εμπειρία διαθέτω και γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, από την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό, του είπα όσα θεωρώ ότι θα φανούν χρήσιμα και στον ίδιο και στον ΠΑΟΚ. Τίποτε παραπάνω».

Ο κ. Λυσσαρίδης αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει στην ερώτηση αν διατηρεί προσωπική επαφή με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και όταν αυτός βρίσκεται στη Ρωσία. Συμπλήρωσε, όμως με νόημα, ότι «εκτός από τον ΠΑΟΚ έχουν και άλλα κοινά, όπως είναι το θέμα του ποντιακού ελληνισμού, της διατήρησης και διάδοση της παράδοσης και, λόγω των σχέσεων αυτών, λογικό είναι οι συζητήσεις να εστιάζονται και σε άλλα θέματα».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: