Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Βοργιάς: «Ο Σαββίδης βλέπει τι γίνεται»;

Μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Στη Σέντρα, ο πρώην διαιτητής και τέως πρόεδρος της επιτροπής ορισμών της ΚΕΔ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη διαιτησία του Δημητρόπουλου στο Ηράκλειο, αλλά και στο ότι ο παρατηρητής Σωμαρακάκης δεν τον παρέπεμψε μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ.

«Ο Σωμαρακάκης κατάγεται από το Ηράκλειο και είναι παρατηρητής σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται στον τόπο του. Επιτρέπεται αυτό; Όταν θέλουν να ευνοηθεί μια ομάδα πρέπει στο κόλπο να είναι και ο παρατηρητής. Ο Σωμαρακάκης με ενάμιση χρόνο στην Α' Εθνική έγινε ξαφνικά ο εξπέρ των παρατηρητών.

Ο Δημητρόπουλος είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών και εμφανίζεται ως διαιτητής Φθιώτιδας. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να καταγγείλει τον ορισμό», είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του πέναλτι που δόθηκε στον ΟΦΗ:

«Ο Κουτσιανικούλης δίπλωσε στο χώμα. Δεν είδα να ανατρέπεται, πήδηξε από πάνω από τον τερματοφύλακα και σωριάστηκε στο έδαφος. Δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι και θα μπορούσε να δώσει κίτρινη κάρτα γιατί ήταν δύο παίκτες του ΠΑΟΚ δίπλα στον τερματοφύλακα, αλλά… έδεσε το γλυκό με την αποβολή».

Ο κ. Βοργιάς αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη:

«Ο κ. Σαββίδης βλέπει τι γίνεται; Θα τον αφήσουν να λειτουργήσει; Δε βλέπετε ότι δε θα αφήσουν τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει; Ο κ. Ζαγοράκης παλαιότερα και ο κ. Βρύζας τώρα έχουν άποψη και φωνή; Αν ο κ. Σαββίδης δεν πάρει ανθρώπους να γνωρίζουν το αντικείμενο, θα χάσει κι αυτός τα λεφτά του. Είναι δυνατόν να με παίξει εμένα αυτός ο διαιτητής στο ματς με τον ΟΦΗ;», ολοκλήρωσε.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: