Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Στεφανίδης: «Μας είχαν στριμωγμένους 12 άτομα και μας πετούσανε μπουκάλια»

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Στεφανίδης, στέλεχος της διοίκησης του Άρη, ο οποίος μίλησε για τις αποφάσεις τις διαιτησίας, την απαράδεκτη φιλοξενία των ανθρώπων του Λεβαδειακού αλλά και τα οικονομικά της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τα διαιτητικά λάθη εις βάρος του Άρη:

«Τα διαιτητικά λάθη τα είδε ο κόσμος. Είχαμε άλλη μια κακή διαιτησία και πρέπει να βρούμε τρόπο να λύσουμε το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι είναι άδικες οι αποβολές που δεχόμαστε. Σε 4 ματς δεχτήκαμε 4 άδικες κόκκινες. Προχθές έπρεπε να δώσει πέναλτι ο διαιτητής και όχι να βγάλει δεύτερη κίτρινη.»

Για την απαράδεκτη φιλοξενία της διοίκησης του Λεβαδειακού:

«Είχαμε πολλά προβλήματα με τη φιλοξενία. Και πέρσι είχα πάει και είχα δει που βάζουνε τις διοικήσεις των φιλοξενούμενων. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο σημείο. Ένα απλό δημοσιογραφικό θεωρείο στο οποίο είσαι άμεσα εκτεθειμένος. Δεχόμασταν ύβρεις συνεχώς και πολύ προσβλητικά σχόλια. Δεν τολμούσαμε να αρθρώσουμε λέξη και δεχόμασταν μπουκάλια και πέτρες. Εμείς συζητήσαμε στη διάρκεια του αγώνα και μας είπαν πως θα μας βάζανε στην απέναντι κερκίδα. Εγώ δεν είδα πουθενά τον κύριο Κομπότη. Δεν ξέρω που καθότανε. Είχαμε μια συνεννόηση με τον διευθυντή ασφάλειας και τον υπεύθυνο μέτρων τάξης. Είναι λάθος να βάζουνε εκεί τους διοικούντες φιλοξενούμενων ομάδων, είναι στόχος για όποιον θέλει να κάνει επεισόδια. Επίσης θέλω να πω ότι πουλάνε το μπουκάλι νερό μαζί με το καπάκι. Πέτυχε έναν άνθρωπο που ήταν φιλοξενούμενός μας και ακόμα έχει ενοχλήσεις. Ήμασταν στριμωγμένοι 12 άτομα σε ένα μπουθ, δε μπορούσαμε να δούμε το παιχνίδι και δεχόμασταν μπουκάλια.»

Για την αγωνιστική εμφάνιση του Άρη:

«Χαίρομαι γιατί βλέπω τον Άρη να αγωνίζεται. Δε σου αφήνει απογοήτευση. Πήγαμε με πολλές ελλείψεις και παρότι μείναμε με δέκα παίκτες, μέχρι τέλους το παλεύαμε. Οι ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουνε σε ποια ομάδα βρίσκονται. Κατεβήκαμε με μέσο όρο 22 χρονών και όλους έλληνες. Είναι δική μας ευθύνη(σ.σ. της διοίκησης) να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα της διαιτησίας.»

Για τον Σάκη Τσιώλη που «χαρίζει» χρήματα και δέχεται τον διακανονισμό:

«Ο Σάκης Τσιώλης είναι θετικός να χαρίσει χρήματα, δε μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα.
Είναι πολλά τα θέματα που πρέπει να κλείσουμε δε μπορούμε να πούμε πως είμαστε σε σωστό σημείο. Δε μπορούμε να βρούμε τρόπο συμβιβασμού με όλους όσους έχουν λαμβάνειν από τον Άρη».



πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: