Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μίλαν: Νέα στήριξη σε Αλέγκρι!

Δια… στόματος Αντριάνο Γκαλιάνι, η Μίλαν για ακόμα μία φορά στήριξε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματά της.
Ακόμα μία ήττα υπέστη στο Καμπιονάτο η Μίλαν που είδε τη Φιορεντίνα να επικρατεί άνετα 3-1 στο «Σαν Σίρο». Το βράδυ της Κυριακής, υπήρξαν πολλές συζητήσεις ανάμεσα στον Αντριάνο Γκαλιάνι και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αναφορικά με το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή.
Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Μιλάνου, αποφάσισε για ακόμα μία φορά να στηρίξει τον Ιταλό τεχνικό, κάτι που έγινε γνωστό με δηλώσεις του γενικού αρχηγού της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι.
«Προφανώς και δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Συζητήσαμε για τα πάντα χθες βράδυ και το να αλλάξουμε προπονητή δεν θα μας εγγυηθεί τίποτα. Ο Μπερλουσκόνι και εγώ μιλήσαμε αρκετή ώρα και καλέσαμε τον Αλέγκρι, τονίζοντάς του πως έχουμε πίστη σε αυτόν. Επιβεβαιώνουμε ότι θα είναι  ο προπονητής της Μίλαν. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή είναι η απόφαση που πήραμε», είπε συγκεκριμένα.



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: