Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Πάρα πολύ σημαντικός ο Μήτρογλου»

Ζαρντίμ: «Πάρα πολύ σημαντικός ο Μήτρογλου»
Ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στην νίκη επί της ΑΕΚ και ιδιαίτερα από την εμφάνιση του Κώστα Μήτρογλου, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα στο ΟΑΚΑ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του έχει ως στόχο να βελτιώνεται συνεχώς έχοντας όμως σαν στόχο πάντα την νίκη.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών αρχικά ανέλυσε το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, λέγοντας: «Σήμερα το ματς χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετή ένταση αλλά όχι θέαμα. Για δύο λόγους αυτό. Επειδή η ΑΕΚ μας πίεσε και επειδή εμείς δεν πιέσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο, με αποτέλεσμα να βάλουμε τα γκολ. Η νίκη οφείλεται κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Περιμέναμε πως η ΑΕΚ θα ξεκινούσε δυνατά και ξέραμε πως εμείς δε θα ξεκινούσαμε δυνατά λόγω του αγώνα στην Ευρώπη. Περιμέναμε όμως ότι η ΑΕΚ δε θα άντεχε για 90 λεπτά και εμείς θα τα καταφέρναμε
».

Για την συνέχεια του Ολυμπιακού, τόνισε: «Η δουλειά μας δε σταματάει ποτέ, θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά, θέλουμε να έχουμε συνεχώς καλύτερη απόδοση και ο πρωταρχικός στόχος είναι οι νίκες».

Τέλος, αναφορικά με τον Κώστα Μήτρογλου που πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, είπε: «Ο Μήτρογλου είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, ένας παίκτης που τα τελευταία δύο χρόνια έλειπε λόγω δανεισμών. Γύρισε αρκετά πιο έτοιμος, είναι παίκτης που μας βοηθάει και θα συνεχίσει να το κάνει. Είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: