Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μετρούν επιστροφές, πονάει ο Παντίδος!

Το γεγονός ότι η αποστολή του Άρη επέστρεψε από τη Λιβαδειά ξημερώματα Κυριακής δεν απέτρεψε την διεξαγωγή της καθιερωμένης, μετά τα παιχνίδια, προπόνησης-αποκατάστασης.

Από τον αγώνα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ο Άρης μπορεί βαθμολογικά να μην είχε κέρδη, αγωνιστικά όμως είχε αρκετά. Με αυτά θα πορευτεί το δίδυμο Πασιαλή-Μπουγιουκλή εστιάζοντας το ενδιαφέρον από αύριο στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για το παιχνίδι αυτό, οι δύο προπονητές μετρούν επιστροφές. Σε σχέση με τον αγώνα στη Λιβαδειά θα έχουνε στη διάθεσή τους τουλάχιστον τρία βασικά στελέχη, αφού επανέρχονται οι Καζναφέρης, Αγκάνθο και Κοέλιο από τιμωρία, την ίδια στιγμή πάντως που θα απουσιάσει ο… ανεβασμένος Γκέσιος.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο στα ήδη εγγεγραμμένα ονόματα προστέθηκε ο Νίκος Παντίδος (φωτό). Ο 21χρονος «κληρονόμησε» ένα χτύπημα στη γάμπα, χθες ακολούθησε θεραπεία και θα δοκιμάσει αύριο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Η κατάσταση του Μανόλη Παπαστεριανού παρουσιάζει βελτίωση και αν καταφέρει να ακολουθήσει το πρόγραμμα των επόμενων ημερών τότε το τεχνικό δίδυμο θα μπορεί να τον υπολογίζει. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Δημήτρη Ασλανίδη (πρόβλημα στους κοιλιακούς).

Στα ενθαρρυντικά για τους δύο προπονητές συγκαταλέγεται η επιστροφή του Τριανταφυλλάκου στην ενεργό δράση. Ο Σερραίος επιθετικός αγωνίστηκε για 5 λεπτά στη Λιβαδειά (μετά από δύο μήνες απουσίας) δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει ξανά τα πατήματά του.








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: