Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Διλμπέρης: «Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό και το ταλέντο που υπάρχει στις Σέρρες.


Για το παιχνίδι:

«Νομίζω ότι ήμασταν πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι και αρκετά «έξυπνοι» ώστε να διαχειριστούμε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ο Πανσερραϊκός μπήκε πιο δυνατά. Καθοριστική φάση ήταν αυτή του πέναλτι στο 15ο λεπτό γιατί αν έμπαινε δεν ξέρουμε πως θα εξελισσόταν το παιχνίδι. Δεν κινδυνεύσαμε βέβαια ιδιαίτερα, κάναμε φάσεις και στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Τα πρώτα 20-25 λεπτά κάναμε καλές ευκαιρίες και τελικά ήρθε το γκολ από φάουλ. Στη συνέχεια διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και πήραμε τελικά τη νίκη».

Για το ταλέντο που υπάρχει στις Σέρρες και αν ο Εθνικός φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα στις Σέρρες:

«Το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει ταλέντο στο νομό, έχουμε μπει ως Εθνικός στην αγορά και αξιοποιούμε τα ταλέντα. Υπάρχει δίψα για ποδόσφαιρο. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, μας χειροκρότησαν οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού.

Ο Πανσερραϊκός είναι περασμένος στο DNA των Σερρών. Δε νομίζω ότι η φιλοδοξία του Εθνικού είναι να γίνει πρώτος στις Σέρρες. Αυτό μπορεί να γίνει σε βάθος χρόνου, με πολλή δουλειά και μεγάλο κόπο».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: