Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Βγήκε… βόλτα η Μπαρτσελόνα!!

Βγήκε… βόλτα η Μπαρτσελόνα
Να «στραβοπάταγε» ήταν δύσκολο.

Πιο πιθανό ήταν να «μαντέψεις» που θα σταμάταγε το κοντέρ.

Τελικά, αυτό «έγραψε» τέσσερα και η Μπαρτσελόνα πέρασε… αέρα με 4-2 από την έδρα της Μαγιόρκα για την 11η αγωνιστική της Primera Division.

Δεν έχει το «χαβά» του ο Μέσι που σημείωσε δύο τέρματα, έφτασε τα 76 μέσα στο 2012 (μαζί με Αργεντινή) και ξεπέρασε κατά ένα τον Πελέ του 1958!

Τον… χορό των γκολ άνοιξε στο 28’ ο Τσάβι για να έρθει ο Μέσι στο 44’ να κάνει το 2-0. Πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο και μάλιστα στην αμέσως επόμενη φάση, ο Τέγιο έδωσε… αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του και έγειρε για τα καλά την πλάστιγγα υπέρ της «Μπάρτσα».

Κι όμως οι νησιώτες δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Αρχικά με τον Περέιρα στο 55’ και στη συνέχεια με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κασαντέσους, μείωσαν σε 3-2 και έβαλαν ολίγον τι… φωτιά στο παιχνίδι.

Κάπου εκεί και πιο συγκεκριμένα στο 70’ ήρθε και πάλι ο Μέσι να το «τελειώσει», καθώς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-2 που έμεινε ως το τέλος, με τους «μπλαουγκράνα» να διατηρούν τη διαφορά τους. Μάλιστα, αυτό ήταν το 15ο γκολ του Αργεντινού αστέρα στις πρώτες 11 συμμετοχές και είναι ο πρώτος που φτάνει σε τόσο υψηλό αριθμό γκολ τόσο γρήγορα μετά από 62 χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα!



Mallorca 2-4 Barcelona από goalsarena2012




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: