Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Χάτσερ: «Όλα είναι θέμα άμυνας»

Χάτσερ: «Όλα είναι θέμα άμυνας»
Στην καλή άμυνα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ, απέδωσε την νίκη επί της Καβάλας ο Γουίλιαμ Χάτσερ. Ο Αμερικανός γκαρντ του «δικεφάλου του Βορρά» μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, την προσωπική του απόδοση αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

«Όλα ήταν θέμα άμυνας. Στην επίθεση δεν είχαμε προβλήματα. Αυτό που δουλεύουμε στις προπονήσεις είναι η άμυνα. Συζητήσαμε στο ημίχρονο και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι» ανέφερε για το νικηφόρο παιχνίδι στην Καβάλα και συνέχισε μιλώντας για το κακό ξεκίνημα που έχει συνήθως στα παιχνίδια της η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου:

«Ακόμη μαθαίνουμε τη συνεργασία μεταξύ μας, όπως και τις αντίπαλες ομάδες. Είμαστε μία καινούρια ομάδα και είναι λογικό ακόμη να μην υπάρχει σταθερότητα. Δουλεύουμε σ' αυτό και με το χρόνο θα το ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα. Θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Στη Δράμα ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος και όμως χάσαμε».

Για την προσωπική του παρουσία, τόνισε:

«Δεν έχει αλλάξει ο ρόλος μου σε σχέση με τον αρχικό ρόλο. Κινούμαι πιο ελεύθερα στο παρκέ, ο κόουτς μου είπε να παίρνω προσπάθειες. Αυτό που κοιτώ πρώτα είναι ο ελεύθερος συμπαίκτης μου, παίζω για την ομάδα. Όταν υπάρχει, όμως, ελεύθερο σουτ θα το επιχειρήσω» και προσέθεσε για τον κόσμο:

«Ξέρω ότι διαθέτουμε τους καλύτερους οπαδούς, ταξιδεύουν παντού για εμάς. Προσωπικά δέχθηκα συγχαρητήρια στο twitter από οπαδούς μας. Υπάρχει μία μοναδική ένωση μεταξύ μας».

Τέλος ερωτηθείς για το εάν είναι αυτός ή ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ο πραγματικός πλέι μέικερ της ομάδας, απάντησε:

«Εγώ (γέλια). Ο Λάζαρος όμως έχει μία τρομερή ευχέρεια να μοιράζει ασίστ όταν τον κλείνουν με δύο παίκτες. Μακάρι να με ξεπεράσει σε αυτό τον τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: