Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο Φέργκιουσον και η γκάφα με τον Τζέιμς Μποντ!!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πρόσφερε δωρεάν εισιτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον Ντάνιελ Κρεγκ ή πιο γνωστό Τζέιμς Μποντ για να μάθει ότι είναι φανατικός οπαδός της… Λίβερπουλ!
Από τους θαυμαστές του Τζέιμς Μποντ είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρέθηκε στην ίδια πτήση με τη μητέρα του Ντάνιελ Κρεγκ που υποδύεται τον γνωστό Τζέιμς Μποντ, τονίζοντάς της, πως ο γιος της μπορεί να επισκεφτεί όποτε θέλει το «Ολντ Τράφορντ» για να παρακολουθήσει κάποια αναμέτρηση της ομάδας.
Προς απογοήτευσή του όμως, έμαθε πως ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ και πως δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να περάσει τις πύλες του συγκεκριμένου γηπέδου.
«Γνωρίζω τον Ντάνιελ Κρεγκ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αγαπάει τη Λίβερπουλ. Η μητέρα του, ήταν στο ίδιο αεροπλάνο μαζί μου τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Της είπα ότι ο γιος της μπορεί να έρθει όποτε θέλει να μας παρακολουθήσει. Με κοίταξε σαν να βλέπει ένα φάντασμα και μου είπε: «Δεν νομίζω να θέλει να δει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: