Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Τσιώλης: «Πληρώνω την εφορία για χρήματα που δεν εισέπραξα»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το διακανονισμό που υπέγραψε για τις οφειλές της περσινής συνεργασίας, το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό και το στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από τα πλέι οφ.

Για το διακανονισμό της οφειλής προς το πρόσωπο του:

«Είναι μια δύσκολη χρονικά στιγμή για τον Άρη που κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να μπορέσει να φέρει τα πράγματα σε μια ευθεία για να συνεχίσει ο σύλλογος να υπάρχει. Εγώ για τον Άρη εδώ είμαι ότι χρειαστεί, απλώς να διευκρινίσω ότι πρόκειται για χρήματα δεδουλευμένα και χρήματα που ο ίδιος είχα πληρώσει στη εφορία, ακόμα και τα δεδουλευμένα είναι της εφορίας. Μου ήρθε δηλαδή η εφορία να πληρώσω 25.000 για ένα συμβόλαιο που δεν εισέπραξα ποτέ. Για μένα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά που ήμουν προπονητής του Άρη και μακάρι και άλλοι όσοι είναι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την υπόθεση να μπορέσουν να βοηθήσουν τον Άρη».

Για τον Αστέρα:

«Σίγουρα είναι μια ομάδα που είναι υγιέστατη αλλά μην νομίζεται ότι βάζει τίποτα από τη τσέπη της, τα 3 - 3,5 εκατομμύρια που παίρνει από τις χορηγίες, από τα τηλεοπτικά και όλα αυτά, τα διαχειρίζεται σωστά η ομάδα».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό:

«Πλέον αρχίσαμε και νιώθαμε μια σιγουριά όσον αφορά το στιλ της ομάδας, τον ρυθμό. Στο δεύτερο επανήλθαν τα πράματα κάπως, η ομάδα άρχιζε πίεζε, πίεζε αλλά ήταν πάρα πολύ δυσάρεστο για μένα το πρώτο 30λεπτο. Πιστεύω με κορύφωση το πέναλτι που θα μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και να το γυρίσουμε και ίσος στο 74-75 να μπορούσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα αλλά δεν έγινε. Συνεχίζουμε τώρα έχουμε δύο παιχνίδια στην Τρίπολη τώρα με Ατρόμητο και Πανιώνιο δυο παιχνίδια πολύ ενδιαφέρον και θα πρέπει ν α επανέλθουμε στου γνωστούς ρυθμούς για να μπορέσουμε να τα διεκδικήσουμε».

Για το στόχο του Αστέρα:

«Ο Αστέρας με την πάροδο του χρόνου αρχίζει και γίνεται ακόμα καλύτερος, αρχίζει και αποκτά εμπειρίες, χτίζει αυτοπεποίθηση γιατί παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και αυτό που είναι το ζητούμενο είναι στα πλέι οφ μην έχουμε μεγάλη διάφορα από τις υπόλοιπες. Εμείς θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ, αυτός είναι ο στόχος μας και στα πλέι οφ όλα μπορούν να γίνουν. Εμείς έχουμε ένα μειονέκτημα απέναντι στον ΠΑΟΚ γιατί έχει ένα λαό πίσω του, μια δύναμη, είναι μια ομάδα που κερδίζει στα σημεία και τον Ατρόμητο και τον Αστέρα».

Για το Πρωτάθλημα:

«Έχουμε δει πολλά καινούργια πρόσωπα και παικτών και προπονητών. Είναι καλό αυτό γιατί βλέπουμε και πολλούς νέους προπονητές και ποδοσφαιριστές. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την υπόθεση».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: