Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Τσιώλης: «Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι»

Τσιώλης: «Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι»
Απογοητευμένος από την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης και από την ήττα στην Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό, εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στο ότι οι Σανκαρέ και Περόνε θα εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στην Ξάνθη.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ανέφερε αρχικά: «Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στα πρώτα 25-30 λεπτά είχαμε έναν παθητικό ρόλο και ο Πανθρακικός μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του και να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, βελτιωθήκαμε και θα μπορούσαμε να φτάσουμε στην ισοφάριση αν ήμασταν εύστοχοι στη φάση του πέναλτι που έχασε ο Ράγιος. Με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, θα έλεγα πως είναι δίκαιη η νίκη του Πανθρακικού. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω μας από το ματς και να κοιτάζουμε τη συνέχεια, καθώς ακολουθούν δύο σημαντικοί αγώνες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι».

Για το γεγονός πως επέλεξε να εκτίσουν τις τιμωρίες για κάρτες κάποιοι ποδοσφαιριστές στον αγώνα με την Ξάνθη και όχι σε αυτόν με τον Πανθρακικό: «Πήραμε αυτήν την απόφαση γιατί θέλαμε να διατηρήσουμε το ρυθμό που είχαμε αποκτήσει στα τελευταία παιχνίδια και να μην έχουμε απώλειες σημαντικών ποδοσφαιριστών. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, υπάρχει ένα εσωτερικό θέμα με τον Περόνε, ο οποίος ούτως ή άλλως δε θα μπορούσε να αγωνιστεί εκείνη την ημερομηνία. Ξεκαθαρίζω πως δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την ομάδα της Ξάνθης με την επιλογή μου να εκτίσουν σε εκείνο το ματς τις ποινές τους οι παίκτες μου, απλά δεν ήθελα να χάσουμε την ομοιογένεια και το ρυθμό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: