Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Κατσικοκέρης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός»

Κατσικοκέρης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός»
Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο Νίκος Κατσικοκέρης με δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία ενώ έδωσε το σύνθημα για νίκη στο επόμενο παιχνίδι με την Βέροια.

«Είμαστε στεναχωρημένοι από την ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πως η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά το πέναλτι και η αποβολή μας επηρέασαν ψυχολογικά και αυτό φάνηκε στο γήπεδο, γιατί τα τρεξίματα ήταν περισσότερα. Στο πρώτο ημίχρονο πιστέψαμε στους εαυτούς μας, αλλά στο δεύτερο είχαμε ένα εντελώς άλλο πλάνο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και μας πίεσε, με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η ήττα. Σήμερα ήταν ένα ντέρμπι, εμείς θέλαμε τη νίκη, ήμασταν στην αρχή αυτοί που έπρεπε και αν το χέρι στο πέναλτι μας δινόταν, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει τη διαιτησία. Το πέναλτι του Μήτρογλου όλοι ισχυρίζονται πως η μπάλα ήταν διεκδικούμενη και ο Γιάγκο έλεγε πως δεν ήταν πέναλτι». Ήταν τα λόγια του Έλληνα επιθετικού ο οποίος πρόσθεσε:

«Δείξαμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, εμείς πρέπει πλέον να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Βέροια, θέλουμε τη νίκη για να παίρνουμε βαθμούς. Ο κόσμος μας δίνει κίνητρο. Έχει μία δική του φιλοσοφία που θέλει να περάσει στο γήπεδο. Δεν περιμέναμε να μείνουμε με δέκα παίκτες, αλλά έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε».

Τέλος, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος, ανέφερε:

«Ήμουν εδώ και αρκετό καιρό έτοιμος, αλλά ο προπονητής έκρινε πως δεν ήμουν 100%. Περίμενα την ευκαιρία μου, όλη την εβδομάδα προσπάθησα, για αυτό και με δικαίωσε ο προπονητής. Θεωρώ ότι έδειξα καλό πρόσωπο και θέλω να συνεχίσω βασικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: