Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: «Η νίκη είναι που μετράει, αλλά…»

Μπαρτζώκας: «Η νίκη είναι που μετράει, αλλά…»
Δεν ήταν ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Περιστερίου ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ωστόσο τόνισε ότι το σημαντικό είναι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν τους δύο βαθμούς. Παράλληλα μίλησε για τον Τζος Πάουελ εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα βοηθήσει τους Πειραιώτες.

«Ήταν προφανές από το πως πήγε το ματς ότι νομίζαμε ότι ήταν παιχνίδι διεκπεραίωσης. Το Περιστέρι ήταν ανταγωνιστικό, και έπαιξε έξυπνα. Εμείς σοβαρευτήκαμε στο τέλος όταν βρεθήκαμε προ του φάσματος να κινδυνεύσουμε. Ήμασταν κακοί στην άμυνα και όταν τα καταφέραμε, κερδίσαμε. Η νίκη είναι που μετράει», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Το πρόγραμμά μας είναι αδυσώπητο. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Πάντα παίζει ρόλο ο αντίπαλος. Έπαιξε πολύ καλά το Περιστέρι. Εμείς κάναμε κακή εμφάνιση. Πάντα μετά από νίκη κάνεις χειρότερη προπόνηση παρά μετά από ήττα. Και δεν μιλάω για σήμερα».

Για τον νεοαποκτηθέντα Τζος Πάουελ, ο Έλληνας κόουτς σχολίασε: «Θέλουμε να εντάξουμε ένα νέο παίκτη στο παιχνίδι μας να δούμε πως θα ταιριάξουμε είναι πολύ συγκροτημένος. Διαφορετικός παίκτης είναι ο Πάουελ από τον Ντόρσεϊ. Μπορεί να παίξει με όλους τους άλλους ψηλούς μας. Έχει να παίξει χρόνια στην Ευρώπη και χρειάζεται χρόνο να καταλάβει το παιχνίδι μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει».

Από την πλευρά του ο Κάιλ Χάινς δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη: «Είμαι ευτυχισμένος από τη νίκη. Το Περιστέρι έπαιξε δυνατά και ομαδικά. Ξεκινήσαμε χαλαρά με κάποια λάθη στην άμυνα. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

Όσο για το γεγονός ότι αγωνίστηκε κόντρα στον αδελφό του, Τάιλερ; «Πάλεψαν σκληρά. Ήταν κάτι ιδιαίτερο για μένα να παίξω απέναντι στον αδερφό μου που έπαιξε καλά. Το ίδιο συνέβη και με τον Λο και τον Μάντζαρη. Ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: