Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Βοσνιάδης: «Παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα»

Για το σημερινό ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ηρακλή μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας αναφέρθηκε στο σημερινό αγώνα χαρακτηρίζοντας τον ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, και τόνισε πως υπάρχει έξτρα κίνητρο για όσους παίζουν εναντίον του Ηρακλή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το σημερινό ματς του Απόλλωνα με τον Ηρακλή:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, ευχόμαστε να κερδίσουμε εμείς. Ο Ηρακλής είναι Ηρακλής σε οποία κατάσταση και να είναι. Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ομάδων στη φετινή Φούτμπολ Λιγκ . Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Έχει πολύ καλό υλικό ο Ηρακλής πέρα από τη φανέλα. Από ατυχίες δεν έχει τη συγκέντρωση βαθμών που θα έπρεπε. Είναι βέβαια αρχή και είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα. Θεωρώ πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο. Αν δε διεκδικήσει ο Ηρακλής ποιος θα διεκδικήσει;
Ο κόσμος είναι απαιτητικός, όμως χρειάζεται συσπείρωση. Πριν μπεις στο γήπεδο δεν κερδίζονται τα ματς, πρέπει να βρει τα πατήματά της η ομάδα.»

Για το αν οι παίκτες του Απόλλωνα έχουν επιπλέον κίνητρο εναντίον του Ηρακλή:

«Θεωρώ πως και ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει να φοβηθεί κάτι και δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άποψη ιστορίας. Είχε 35 χρόνια παρουσία Α? Εθνική. Θα δούμε το παιχνίδι όπως όλα τα αλλά. Έχουμε επιπλέον κίνητρο όταν παίζουμε εναντίον του Ηρακλή επειδή έχει μέγεθος ιστορία και ποιότητα.»

Για το αν μπορεί να κάνει πρόβλεψη για το σημερινό αγώνα:

«Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Βλέπετε πως είναι φέτος το πρωτάθλημα. Είναι δυο ιστορικές ομάδες θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό και καθαρό παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές και να μερίσει ο καλύτερος.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: