Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μέχρι το… ντέρμπι να τις χωρίσει!!

Μέχρι το… ντέρμπι να τις χωρίσει
Συνεχίζουν να… πηγαίνουν «αγκαζέ» στην κορυφή της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος Πόρτο και Μπενφίκα μετά το τέλος και της 9ης αγωνιστικής.

Οι «δράκοι»πήραν τη νίκη μέσα στην έδρα τους απέναντι στην Ακαντέμικα με σκορ 2-1, ενώ η οι «αετοί» της Λισαβόνας επικράτησαν μακριά από το σπίτι τους 1-0 της Ρίο Άβε.

Αν συνεχίσουν με αυτόν τον ρυθμό οι δυο τους, τότε το πιθανότερο είναι ότι θα τους… χωρίσει μόνο το μεταξύ τους ντέρμπι.

Η Πόρτο αν και σπατάλησε ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάρει πολύ πιο εύκολα τη νίκη από ότι δείχνει το τελικό 2-1, απέναντι σε έναν αρκετά καλό αντίπαλο, όπως είναι η Ακαντέμικα. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 50’ ο Χαμές Ροντρίγκεζ και το 2-0 έκανε δώδεκα λεπτά μετά ο Μουτίνιο. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 79’ ο Γουίλσον, χωρίς ωστόσο, να καταφέρουν κάτι παραπάνω.

Το γκολ του Λίμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για την Μπενφίκα, ώστε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Ρίο Άβε. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς οι «αετοί» της Λισαβόνας συνέχισαν να συγκατοικούν στην κορυφή με την Πόρτο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: