Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Λίνο:«Για κάτι θετικό κόντρα στον ΠΑΟ»

Λίνο:«Για κάτι θετικό κόντρα στον ΠΑΟ»
Ικανοποιημένος τόσο με την εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πλατανιά, αλλά και από την δική του απόδοση, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λίνο.

Ο αμυντικός του «δικέφαλου του Βορρά», που σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, τόνισε πως πλέον αυτός και οι συμπαίκτες του θα αγωνιστούν την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό για ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Θα πάμε στην Αθήνα με καλή ψυχολογία, με περισσότερη εμπιστοσύνη. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κόντρα στον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το γκολ που πέτυχε και τον πανηγυρισμό του: «Όταν ξεκίνησα να παίζω στη Βραζιλία σημείωνα πολλά γκολ. Τώρα είχα πολύ καιρό να σκοράρω. Όταν παίζεις σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ το σημαντικότερο είναι η νίκη της ομάδας και όχι να σκοράρεις. Το ευχαριστήθηκα».

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στις οδηγίες που του έδωσε ο Γιώργος Δώνης: «Όταν ο προπονητής φωνάζει κάποιον παίκτη από τον πάγκο θέλει να αλλάξει το παιχνίδι. Όλοι είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι. Προσπάθησα να κάνω αυτά που ζήτησε ο προπονητής. Κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα και κερδίσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: