Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Λαδάκης: «Κλειστήκαμε γιατί δεν θέλαμε να την πατήσουμε πάλι»

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Αντώνης Λαδάκης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, τον Πανθρακικό αλλά και την παρουσία του Παπαδόπουλου στην ομάδα.


Για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του:

«Ήταν περίεργο αλλά προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και κοιτάμε τη δουλειά μας».

Για τον Αστέρα:

«Τα έξι χρόνια που ήμουν στην ομάδα από την διοίκηση, τον κόσμο δεν είχα κανένα παράπονο, είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και σε αυτές τις δύσκολες εποχές η ομάδα είναι όαση».

Για τη νίκη:

«Είναι χρυσάφι αυτή η νίκη και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ενώ παίζαμε καλά, καταφέραμε να τους πάρουμε κόντρα στον Αστέρα γιατί είχαμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η ανοδική πορεία μας. Ήμασταν διαβασμένοι κόντρα στον Αστέρα και μπήκαμε δυνατά. Μετά από ένα σημείο κινδυνέψαμε να ισοφαριστούμε. Ο Αστέρας έχει καλή ομάδα και θα πάει καλύτερα στη συνέχεια».

Για τα αποτελέσματα που δεν ερχόντουσαν:

«Παρουσιαζόμασταν αρκετά καλά στα παιχνίδια αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση όταν δεν πήγαιναν καλά ορισμένα πράγματα. Θέλει και τύχη και το είδαμε και χθες με την απόκρουση του πέναλτι».

Για την παρουσία του Παπαδόπουλου στην ομάδα:

«Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του, μιλάνε οι αριθμοί από μόνοι τους καθώς έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει δώσει σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα. Έχει βρει την ηρεμία του στην ομάδα και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

Για την αλλαγή του προπονητή:

«Ο Δερμιτζάκης προσπαθεί να περάσει το δικό του τρόπο σκέψης και να βελτιώσει τις ατέλειες. Έχουμε μια καλή συνέχεια με τον Δερμιτζάκη».

Για το που οφείλεται η οπισθοχώρηση της ομάδας του τα τελευταία λεπτά
κόντρα στον Αστέρα:

«Αυτό οφείλεται στο ότι την έχουμε πατήσει σε προηγούμενα παιχνίδια και υποσυνείδητα δώσαμε κάποια μέτρα στον αντίπαλο. Θέλαμε πολύ να πάρουμε τους τρείς βαθμούς και κοιτάξαμε τα μετόπισθεν».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη:

«Το βλέπουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλαρώσουμε. Δουλεύουμε ήδη για αυτό το παιχνίδι, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι ώστε να πάρουμε ότι μπορούμε.

Για το Πρωτάθλημα:

«Μου αρέσει που βλέπω πολλούς έλληνες παίκτες. Έχει πέσει το επίπεδο και εκτός από τον πρωτοπόρο που έχει ξεκαθαρίσει όλες οι άλλες ομάδες έχουν μικρές αποστάσεις μεταξύ τους».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: