Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Πανταχού παρών ο Σιστιακόφ!!

Από το πρωί της Πέμπτης, ο Γερμάν Σιστιακόφ δεν έχει σταματήσει να ενημερώνεται για ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γενικότερα και την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος ειδικότερα. Το χθεσινό πρόγραμμα του πρώην αντιπροέδρου της Ανζί, περιελάμβανε όμως και μία βόλτα στη… Λητή.

Ο Ρώσος παράγοντας βρέθηκε το πρωί στο γήπεδο του τοπικού Μακεδονικού και παρακολούθησε με ενδιαφέρον την προσπάθεια της ομάδας Κ20 του Δικεφάλου μαζί με τους Ζήση Βρύζα, Κώστα Λαγωνίδη και Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο. Στην εν λόγω… παρέα ήταν όμως και ο Αλεξάντερ Ραζορέινοφ, με τον επικεφαλή της ακαδημίας Πονεντέλνικα να κρατάει μάλιστα και σημειώσεις αναφορικά με την παρουσία των παικτών του Κυριάκου Αλεξανδρίδη, κάτι που ασφαλώς και δεν προκάλεσε έκπληξη από τη στιγμή που ο σκοπός του ταξιδιού του στη Θεσσαλονίκη είναι η συνεργασία της ακαδημίας του Ιβάν Σαββίδη με τα «ασπρόμαυρα» τμήματα υποδομής.

«Εγώ είμαι… τουρίστας»

Ούτε πάντως ο Γερμάν Σιστιακόφ ούτε ο Αλεξάντερ Ραζορέινοφ, θέλησαν να προβούν σε δηλώσεις με αφορμή την παρουσία τους στη Λητή. Το «Μ» πλησίασε πάντως τον πρώτο κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα, όμως αυτός δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο. «Εγώ είμαι τουρίστας» είπε χαριτολογώντας ο πρώην παράγοντας της Αντζί Μαχατσκάλα, ο οποίος «μοίρασε» τον χρόνο του στο γήπεδο μεταξύ της παρακολούθησης του αγώνα και τηλεφωνικών συνομιλιών μέσω του κινητού του, ενώ το απόγευμα βρέθηκε φυσικά στην Τούμπα και παρακολούθησε την αναμέτρηση των "μεγάλων" μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: