Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Δοκιμάζει και «φρεσκάρει» ο Σάντος!!

Δοκιμάζει και «φρεσκάρει» ο Σάντος
Το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου την Τετάρτη με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Φερνάντο Σάντος να δοκιμάσει αρκετά νέα πρόσωπα. Δεν αλλάζει το 4-4-2 ο Πορτογάλος τεχνικός που για πρώτη φορά δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή κανέναν από τους παίκτες που αγωνίζονταν το 2004.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους διεθνείς στον Άγιο Κοσμά ήταν πολύ χαλαρό. Είχε διάρκεια 35 λεπτά και οι παίκτες (17 συνολικά) έκαναν ζέσταμα, λίγα σπριντάκια και δεν χρησιμοποίησαν καθόλου μπάλα.

Σημειώνεται ότι από την προπόνηση απουσίαζαν οι τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού που αγωνίζονται σήμερα με την Κέρκυρα (Καρνέζης, Λάζαρος, Βύντρα, Σπυρόπουλος) αλλά και ο Γιώργος Σαμαράς που επιστρέφει στην Αθήνα αργά το βράδυ.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι όλοι οι διεθνείς είχαν παιχνίδια το προηγούμενο σαββατοκύριακο και έχουν ξανά το ερχόμενο, είναι όλοι διαθέσιμοι για το φιλικό με τους Ιρλανδούς.

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής ομάδας δεν υπάρχει κανένας παίκτης από εκείνους που βρίσκονταν στην αντίστοιχη του 2004, αφού ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης απουσιάζουν. Από τα μέλη της Εθνικής του 2004 ωστόσο, υπάρχει σήμερα στην ομάδα ο Τάκης Φύσσας που είναι τεχνικός διευθυντής αλλά και ο γιατρός της ομάδας, Χάρης Χριστόπουλος.

Από εκεί και πέρα, το ματς για τον Φερνάντο Σάντος είναι μία ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τα νέα πρόσωπα που έχει στην διάθεσή του και να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα. Ωστόσο, δεν πρόκειται να αλλάξει σύστημα. Η Εθνική θα παίξει ξανά με το… γνωστό πλέον 4-4-2.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα παίξει για πρώτη φορά ενώ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και ο Κώστας Σταφυλλίδης. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Σάντος υπολογίζει τον Χολέμπας για αριστερό χαφ στο 4-4-2 κάτι που σημαίνει ότι αριστερά μπακ υπάρχουν πλέον οι Σπυρόπουλος και Σταφυλλίδης.

Νέο πρόσωπο είναι ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Κώστας Περιστερίδης που προπονήθηκε σήμερα μόνος του υπό τις οδηγίες του Ζουστίνιο, προπονητή τερματοφυλάκων της Εθνικής.

Τονίζεται από εκεί και πέρα, ότι στην Εθνική επιστρέφει ο Παναγιώτης Κονέ ενώ αναβάλλεται το ντεμπούτο του Κώστα Μανωλά που είναι τραυματίας και την θέση του πήρε ο Σιόβας.

Τέλος, η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (10:00) με τσάρτερ για το Δουβλίνο με στάση όμως στην Κέρκυρα για να παραλάβουν τους τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: