Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση ΠΣΑΤ – Football League!!

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ του ΠΣΑΤ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σωτήρη Τριανταφύλλου, τον Α΄ αντιπρόεδρο Αντώνη Αντωνόπουλο, τον έφορο Άρη Ασβεστά, και το μέλος του Δ.Σ της ΕΦΕ Νίκο Μήτσουρα συναντήθηκε την Δευτέρα (12/11) στα γραφεία της Football League με τον πρόεδρο Σπύρο Καλογιάννη και τον Α΄ αντιπρόεδρο Στέλιο Σφακιανάκη.
Από την πλευρά του ΠΣΑΤ και της ΕΦΕ τέθηκαν ζητήματα στην ηγεσία της διοργανώτριας αρχής των πρωταθλημάτων Football League και Football League 2, που αφορούν τις συνθήκες εργασίας των Αθλητικών συντακτών και φωτοειδησιογράφων.
Η αντιπροσωπεία του Δ.Σ του ΠΣΑΤ ζήτησε τον αυστηρό έλεγχο στις εισόδους των δημοσιογραφικών θεωρείων, με τους επαγγελματίες Αθλητικούς συντάκτες μέλη του ΠΣΑΤ και των οικείων ενώσεων συντακτών να έχουν την προτεραιότητα αλλά και τις συνθήκες που θα τους επιτρέπουν να εξασκήσουν απρόσκοπτα την εργασία τους.
Ο εκπρόσωπος της ΕΦΕ κατέθεσε πρόταση προϋποθέσεων των φωτοειδησιογράφων για την εργασία τους στα γήπεδα της λίγκας σε όλη την χώρα. Επιτεύχθηκε συμφωνία η οποία θα υλοποιηθεί άμεσα και θα συμβάλει ουσιαστικά τόσο στην διευκόλυνση της εργασίας των επαγγελματιών συναδέλφων, αλλά και στον έλεγχο και την εικόνα που θα πρέπει να έχουν οι εμπλεκόμενοι φορείς κατά την διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων.
Τέλος συμφωνήθηκε η συνεργασία ΠΣΑΤ-ΕΦΕ-Football League σε θέματα υπηρεσιών τύπου να είναι διαρκής ούτως ώστε να αντιμετωπίζονται και να επιλύονται έγκαιρα τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται.



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: