Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Σ.Φ. ΠΑΟΚ «ΘΥΡΑ 4»

Με κείμενο που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ «Θύρα 4», τοποθετείται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια:

«Η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ολυμπιακό στο μόνο ντέρμπι που έχει απομείνει πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με τα αποτελέσματα στα 2 τελευταία παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έχασε την επαφή με την κορυφή, ενώ οι συνδιεκδικητές της 2ης θέσης τον πλησίασαν επικίνδυνα. Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη και απαιτείται άμεση ανασύνταξη ώστε να βελτιωθεί και η εικόνα της ομάδας αλλά και η βαθμολογική της θέση καθώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάει μόνο προς τα πάνω (γιατί προς τα κάτω είναι εύκολο, ανέξοδο και δεν του δίνει ποτέ τη δόξα που αρμόζει στην ιστορία του...). Μια ιστορία που είναι συνυφασμένη με τους αγώνες του παρελθόντος, μια ιστορία που χτίστηκε με παραδόσεις. Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το Χ στην Τούμπα με την ομάδα του δημοσίου φάνταζε τεράστια αποτυχία, αλλά αυτά τα χρόνια αποτελούν για εμάς οδηγό και παρακαταθήκη για ένα μέλλον που θα προβλέπει πρόστιμο ακόμη και στην ισοπαλία. Είμαστε πεπεισμένοι πως τα καλύτερα έρχονται, και γι' αυτό θα κάνουμε όση υπομονή χρειαστεί.

Το ραντεβού της επόμενης Κυριακής είναι στην πόλη που έχει επιβληθεί καθεστώς ΠΑΟΚτσήδικης δικτατορίας εδώ και καιρό (και δεν βλέπουμε να γίνονται σύντομα εκλογές) και σε έναν από τους ιστορικότερους και πιο δυναμικούς συνδέσμους της επαρχίας.
Επίθεση διαρκείας - Ο αγώνας συνεχίζεται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: