Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Εξηγήσεις...

Ενα τετ α τετ με ιδιαίτερη σημασία έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη: ανάμεσα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ και στον Αριέλ Ιμπαγάσα.
Τα ερωτήματα που υπήρχαν μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έπρεπε να απαντηθούν και, όπως προέκυπτε έπειτα από αυτή τη συνάντηση, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και ο Αργεντινός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, κάτι που μπορεί να γίνει και στον αυριανό αγώνα με την Παναχαϊκή στο Κύπελλο.

Ο Ιμπαγάσα είχε αποχωρήσει από την προπόνηση του Σαββάτου λίγο πριν από το τέλος της και είχε ειπωθεί ότι είχε αισθανθεί μία αδιαθεσία, χωρίς να αναφερθεί στο δελτίο Τύπου. Η αλήθεια είναι ότι ήταν και δυσαρεστημένος, προφανώς γιατί δεν είχε ξεκινήσει με τη Σάλκε και τον έβαλε ο προπονητής του στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ είχε ακουστεί ότι τσατίστηκε επειδή δεν θα τον έβαζε και στην Τούμπα. Αυτό όμως δεν ισχύει, διότι στην προπόνηση του Σαββάτου και όσο συμμετείχε στο δίτερμα έπαιζε με τους βασικούς και ο Πορτογάλος είχε προγραμματίσει να τον έχει στην ενδεκάδα. Η αποχώρησή του, όμως, από την προπόνηση φαίνεται ότι δεν είχε διευκρινιστεί για τον Ζαρντίμ.
Ολα αυτά έπρεπε να αποσαφηνιστούν και αυτό μπορούσε να γίνει μόνο με μία συνομιλία των δύο. Αυτό έγινε χθες το πρωί. Λεπτομέρειες δεν γνωστοποιήθηκαν, ωστόσο το αποτέλεσμα σύμφωνα με την ομάδα ήταν ότι δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από την πλευρά του Αργεντινού και ο Ζαρντίμ καλύφθηκε από όσα άκουσε. Ετσι ο Πορτογάλος τον υπολογίζει κανονικά. Ουσιαστικά διαψεύστηκαν και σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα, σύμφωνα με τα οποία ο Ιμπαγάσα σκέφτεται ακόμη και να ζητήσει να λυθεί το συμβόλαιό του! Φερόταν μάλιστα να έχει ζητήσει και ραντεβού με τον Μαρινάκη. Η πορεία, βέβαια, θα δείξει αν πράγματι λύθηκε η παρεξήγηση και δεν υπάρχει πρόβλημα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Πορτογάλος στηριζόταν πολύ στον Ιμπαγάσα στο ξεκίνημα της περιόδου και μάλιστα ο Αργεντινός καθάριζε στο δύσκολο εκείνο διάστημα που ακόμη η ομάδα έψαχνε τη χημεία της και ίσως αυτό να τον έχει «πειράξει», επειδή ουσιαστικά δεν τον υπολόγισε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη είναι και η ηλικία του, που προφανώς έπαιξε ρόλο.

Και επί Βαλβέρδε είχε παράπονα ο Ιμπαγάσα, διότι θέλει πάντα να παίζει, αλλά πρόβλημα δεν είχε δημιουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: