Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ούτε η Premier League έτσι!!

Ούτε η Premier League έτσι!
Το φαινόμενο να είναι τόσες ομάδες (εν δυνάμει) υποψήφιες για τον τίτλο του πρωταθλητή, δεν το βλέπουμε ούτε στην αγγλική Premier League!

Η σκωτσέζικη κούρσα για το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται με συναρπαστικό τρόπο, με το φαβορί Σέλτικ να απειλείται σοβαρά.

Στην 16η αγωνιστική, οι Κέλτες καλούνται να περάσουν από την έδρα της Χαρτς, αν θέλουν να παραμείνουν στην πρώτη θέση, ενώ σπουδαία ματς γίνονται μεταξύ Αμπερντίν και Ινβερνές, Σεντ Τζόνστον-Χιμπέρνιαν και Νταντί Γιουνάιτεντ-Μάδεργουελ.

Η αυλαία ανοίγει απόψε το βράδυ με τρία ματς, όλα με έναρξη στις 21:45. Η Αμπερντίν υποδέχεται την Ινβερνές, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο -1 και στο -3 από την κορυφή (Σέλτικ) αντίστοιχα. Η Ινβερνές προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο γήπεδο της Σέλτικ, έχοντας καλό ρεκόρ στις εκτός έδρας δοκιμασίες της (3-3-1).

Η Ναντί Γιουνάιτεντ (20β) κοντράρεται με την Μάδεργουελ (21β), με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για είσοδο στην εξάδα αν και η απόστασή τους από την πρώτη θέση, είναι μόλις πέντε και τέσσερις βαθμοί αντίστοιχα.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Ρος Κάουντι (16β) φιλοξενεί τη Σεντ Μίρεν (15β). Αμφότερες είναι χαμηλά στη βαθμολογία και θέλουν τους βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Στα ματς της Τετάρτης, σειρά παίρνουν οι πρωτοπόροι.

Στις 21:30 η Χαρτς υποδέχεται την Σέλτικ που μπορεί να είναι ακόμα πρώτη (+1 από την Αμπερντίν και με ένα ματς λιγότερο), αλλά οι πολλές της γκέλες επιτρέπουν στους αντιπάλους της να ελπίζει. Η γηπεδούχος Χαρτς, είναι τέταρτη από το τέλος (18β) και κυνηγάει την είσοδο στην προνομιούχο εξάδα.

Στις 21:45, Σεντ Τζόνστον και Χιμπέρνιαν, αναμετρώνται σε ντέρμπι κορυφής ουσιαστικά. Οι γηπεδούχοι είναι στο -2 από την Σέλτικ και η Χιμπέρνιαν μόλις στο -1. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια, μετρούν τέσσερις ήττες στις επτά εξόδους τους, επίδοση που αποτελεί την χειρότερη μετά από αυτή της ουραγού Νταντί (πέντε εκτός έδρας ήττες).

Η 16η αγωνιστική

Τρίτη 27/11, 21:45

Αμπερντίν-Ινβερνές
Νταντί Γιουνάιτεντ-Μάδεργουελ
Ρος Κάουντι-Σεντ Μίρεν

Τετάρτη 28/11


Χαρτς-Σέλτικ 21:30
Σεντ Τζόνστον-Χιμπέρνιαν 21:45

Η επόμενη αγωνιστική (17η)

Σάββατο 8/12, 17:00

Κιλμάρνοκ-Σέλτικ (14:30)
Χαρς-Αμπερντίν
Ινβερνές-Χιμπέρνιαν
Μάδεργουελ-Ρος Κάουντι
Σεντ Μίρεν-Σεντ Τζόνστον

Κυριακή 9/12, 14:45

Νταντί-Νταντί Γιουνάιτεντ



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: