Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Κλείνει Ούτσε

Ο 22χρονος Νιγηριανός μέσος ετοιμάζεται να ντυθεί στα χρώματα του Αστέρα Τρίπολής από τον Ιανουάριο.
Στον Αστέρα Τρίπολης επιδιώκουν από τώρα να έχουν λύσεις εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Μία εξ αυτών ευελπιστούν να είναι ο Ενρι Ούτσε.

Ο 22χρονος Νιγηριανός μέσος της Ενιίμπα, ο οποίος πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, προορίζεται από τους αρμόδιους του ποδοσφαιρικού τμήματος για να αποκτηθεί. Και αυτό θα συμβεί εφόσον υπάρξει συμφωνία στις διαπραγματεύσεις. Τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Τρίπολη και ο εκπρόσωπος του παίκτη προκειμένου να συνεχιστούν οι συνομιλίες. Ρόλο στην όλη ιστορία διαδραμάτισε και ο Τζέρι Ούγκεν. Ο Νιγηριανός γυμναστής τερματοφυλάκων της ομάδας μίλησε στο τηλέφωνο με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Νιγηρίας, Στίβεν Κέσι. Ο τελευταίος μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Ούτσε, τον οποίο, μάλιστα, υπολογίζει για το Κόπα Αφρικα.

Περι Ραγιος...
Η επικείμενη έλευση του Ούτσε προκαλεί «ερωτηματικά», από τη στιγμή που η ομάδα έχει λύσεις στα χαφ. Εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς για ποιον λόγο έγινε η κίνηση με τον Νιγηριανό. Οπότε τον Ιανουάριο είναι πιθανό να αποχωρήσει κάποιος. Ο Ράγιος, πάντως, έχει προτάσεις από ομάδες της Κίνας και όχι μόνο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φύγει σίγουρα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις που θα έχει η ομάδα όταν έρθει η ώρα θα κριθούν τα πάντα. Αλλωστε στο ποδόσφαιρο πολλά αλλάζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: