Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Στο πρώτο παίξαμε ατομικά»

Πεδουλάκης: «Στο πρώτο παίξαμε ατομικά»
Ευχαριστημένος μόνο από το δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά τη νίκη (95-68) του Παναθηναϊκού επί του Πανελευσινιακού.

Ο «Άρτζι» τόνισε πως οι παίκτες του χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους, ύστερα από τα ματς της Ευρωλίγκας, ενώ αποκάλυψε πως την ερχόμενη αγωνιστική κόντρα στο Περιστέρι, ο Μάρκους Μπανκς θα παίξει κανονικά, αντικαθιστώντας τον Χίλτον Άρμστρονγκ.

«Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπε παρά πολύ η αυτοσυγκέντρωση. Προσπαθήσαμε μέσα απ' τη επίθεση να μπούμε στο παιχνίδι. Βρήκαμε την ευκαιρία να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Παίξαμε ατομικά. Πνευματικά αυτό μπορεί στη συνέχεια να το πληρώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ενέργεια, προσπαθήσαμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του Πανελευσινιακού, κόβοντας τις πάσες. Ήταν καθοριστική η τρίτη περίοδος. Ακολουθεί σημαντική αναμέτρηση με την Ολίμπια», δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης και πρόσθεσε:

«Όλα τα παιδιά έχουν διάθεση να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Στην Ευρώπη είναι πιο συγκεντρωμένα. Μετά την Ευρώπη δείχνουμε να μην έχουμε συγκέντρωση. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε στον τρόπο σκέψης μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Μπανκς στο ελληνικό πρωτάθλημα την ερχόμενη αγωνιστική, αλλά και την… αποχώρηση του Άρμστρονγκ: «Ο Μπανκς θα είναι μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι (Περιστέρι-Παναθηναϊκός στις 2/12). Θα είναι ο έκτος ξένος. Θα αντικαταστήσει τον Άρμστρονγκ».

Από την πλευρά του, ο Χάρης Γιαννόπουλος δήλωσε: «Ξεκινήσαμε χωρίς πολύ συγκέντρωση, αλλά σιγά σιγά βρήκαμε το ρυθμό μας από την άμυνα ακόμα. Παίξαμε πιο δυνατά στην άμυνα και ήρθε η διαφορά. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που έχουμε καλό ρυθμό. Πρέπει να κρατήσουμε αυτόν το ρυθμό κυρίως στην άμυνα, καθώς από την άμυνα προέρχονται και οι καλές επιθέσεις και τα εύκολα καλάθια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: