Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

«Κανείς δεν μένει εκτός για εξωαγωνιστικούς λόγους»

«Κανείς δεν μένει εκτός για εξωαγωνιστικούς λόγους»
Απάντηση στον Σωκράτη Φυτανίδη, που μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε λόγο για εξωαγωνιστικά αίτια που είχε χάσει μέχρι πρότινος τη θέση του στην ενδεκάδα του Ατρομήτου, έδωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αγγελόπουλος. «Κανείς δεν μένει εκτός ενδεκάδας για λόγους όχι αγωνιστικούς και μοναδικός υπεύθυνος για την ενδεκάδα είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Όλοι οι παίκτες αντιμετωπίζονται ισότιμα», αναφέρει.

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση μέσω της ιστοσελίδας του Ατρομήτου:

«Θέλω να τονίσω κατηγορηματικά ότι κανείς ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δεν μένει εκτός ενδεκάδας για λόγους όχι αγωνιστικούς και μοναδικός υπεύθυνος για τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι ο προπονητής κύριος Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Πόσω μάλλον όταν στην συγκεκριμένη θέση που αγωνίζεται ο Σωκράτης Φυτανίδης έχουμε την πολυτέλεια να διαθέτουμε τρεις ποδοσφαιριστές, την αξία των οποίων γνωρίζει όλη η φίλαθλη Ελλάδα και αναφέρομαι στους Νίκο Λαζαρίδη, Στάθη Ταυλαρίδη, Βαγγέλη Νάστο.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει όλους τους ποδοσφαιριστές ισότιμα άκρως επαγγελματικά με υπευθυνότητα και σεβασμό στον αθλητή και στον άνθρωπο.

Μέλημα και συμφέρον όλων μας και από αυτό κρινόμαστε όλοι, είναι η πορεία της ομάδας και η επίτευξη των στόχων της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: