Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Γκουιντολίν: «Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα η Λάτσιο»

Γκουιντολίν: «Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα η Λάτσιο»
Το εγκώμιο της Λάτσιο «έπλεξε» ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν μιλώντας την παραμονή του αγώνα της Ουντινέζε με την ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο Ιταλός προπονητής εξήρε τη δουλειά του Βόσνιου συναδέλφου του και υπογράμμισε τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει η ομάδα του. Ο Γκουιντολίν, πάντως, φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ.

Η 14η αγωνιστική του Καμπιονάτο ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Ουντινέζε στο «Ολίμπικο». Ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο «μονομάχοι» έχουν διαφορετικές βλέψεις. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι, μετά τον αποκλεισμό τους από το Γιουρόπα Λιγκ, ζητούν βαθμούς για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση, χωρίς, ωστόσο, να ελπίζουν πως θα επαναλάβουν την πορεία των προηγούμενων ετών.

Αυτό φάνηκε από όσα είπε πριν το παιχνίδι ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν. «Τα προηγούμενα χρόνια οι αγώνες μας με τη Λάτσιο έκριναν το ποιος θα έπαιρνε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος η κατάσταση είναι διαφορετική, αφού η Ουντινέζε βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο. Εμείς παλεύουμε να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία, οι αντίπαλοί μας μπορούν να ελπίζουν σε κάτι πολύ πιο φιλόδοξο. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ξέρουμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο Ολίμπικο. Για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα πρέπει να παίξουμε πάνω από τις δυνατότητές μας», είπε ο Γκουιντολίν.

Μήπως προσπαθείτε να «θολώσετε» τα νερά και να «κοιμίσετε» τον αντίπαλο; «Όχι βέβαια. Η Λάτσιο είναι μια δυνατή ομάδα, που έχει καλούς παίκτες και έναν αξιόλογο προπονητή. Η δουλειά του Πέτκοβιτς έρχεται σε συνεχίσει τη δουλειά που έκανε ο Έντι Ρέγια πριν. Η ομάδα της Ρώμης είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και ξέρει τι ζητάει. Αυτά τα βλέπουν όλοι, δεν είμαι μόνο εγώ. Όταν λέω πως απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από εμάς για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, το εννοώ», απάντησε ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: