Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Καλό κλίμα και συνεργασία!!

Καλό κλίμα και συνεργασία
Η καλή συνεργασία μεταξύ των τριών πλευρών για όλα τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στο άμεσο και απώτερο μέλλον κυριάρχησε στη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του ΣΕΦ, του ΣΕΓΑΣ και της διοίκησης του Ολυμπιακού. Σε αυτή, συζητήθηκαν οι πιθανές ημερομηνίες, όπου ο ΣΕΓΑΣ θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το Στάδιο. Έτσι, οριστικοποιήθηκε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα διεξαχθεί 16-17 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, αποφασίστηκε από αμφότερες τις πλευρές, πως θα υπάρξει νέα συνάντηση στις 20 Δεκεμβρίου και, εφόσον, έχουν προκύψει οι ημερομηνίες των υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων» στη δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας.

Επιθυμία της ελληνικής ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού είναι, πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, να διοργανώσει δύο ημερίδες. Την αρχαιότερη ελληνική ομοσπονδία εκπροσώπησαν το μέλος της διοίκησης Θανάσης Ράπτης, ο διευθυντής αγώνων, Ανδρέας Γκόγκας και ο εθνικός προπονητής, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.

Από πλευράς Ολυμπιακού, το «παρών» έδωσαν οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Μίλαν Τόμιτς, ενώ από την πλευρά του ΣΕΦ, ο πρόεδρος Αντώνης Αρώνης, ο γ.γ., Ηλίας Λαουλάκος και το μέλος, Δημήτρης Αντωνακάκης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: