Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Σε αναζήτηση προπονητή ο Άρης!!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αναζητεί νέο τεχνικό μετά την βαριά ήττα από τον Πανθρακικό. Έναν τεχνικό για ειδικές αποστολές που θα μπορέσει να φέρει τα πάνω κάτω όπως λένε στο Βικελίδης. Η αναζήτηση γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη και μέχρι την Τετάρτη θέλουν να έχει συμφωνήσει.
Η βαριά ήττα από τον Πανθρακικό οδήγησε την διοικούσα επιτροπή να πάρει την απόφαση να αναζητήσει νέο προπονητή για τον πάγκο του Άρη. Στην ΠΑΕ ψάχνουν ένα τεχνικό για ειδικές αποστολές που θα καταφέρει να φέρει τα πάνω κάτω μέσα στην ομάδα προκειμένου το ηλεκτροσόκ αυτή την φορά να πιάσει. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που συνεχίζει τις χαμηλές, αλλά και επικίνδυνες πτήσεις.
Ονόματα δεν υπάρχουν, η αναζήτηση γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη προκειμένου να βρεθεί ο καταλληλότερος. Αυτό που θέλουν στο Βικελίδης είναι ο νέος τεχνικός να προπονήσει την ομάδα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη. Το όνομα του Γιάννη Αναστασίου έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, ενώ κυκλοφόρησαν ήδη και αυτά των Χατζηνικολάου, Ουζουνίδη, ακόμη και του Μπάμπη Τεννέ.



πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: