Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πασσαλής: «Και ο Μουρίνιο να έρθει στον Άρη θα τον διώξουνε»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στην επιλογή της διοίκησης για αλλαγή προπονητή, στη χαμηλή βαθμολογική θέση του Άρη αλλά και το ενδεχόμενο πρόσληψης νέου προπονητή.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για την αλλαγή προπονητή:
«Έχουμε μια καθαρά λάθος διοικητική απόφαση. Είναι συνεχεία άλλων λαθών που έχουνε γίνει. Δε μπορεί οι προπονητές να χρησιμοποιούνται σαν εξιλαστήρια θύματα , το ίδιο έγινε με Κατσαβάκη το ίδιο και τώρα. Το πρόβλημα είναι διοικητικό και όχι προπονητικό. Ο Κατσαβάκης όταν έφυγε δήλωσε πως δεν καλύφτηκε από τη διοίκηση. Με την πρώτη ήττα του προπονητικού διδύμου έγινε θέμα για αποχώρηση. Όταν πήραν καλά αποτελέσματα με Παναθηναϊκό- Ολυμπιακό ήταν καλοί; Τις κακές διοικητικές του επιλογές πληρώνει ο Άρης. Και ο Μουρίνιο να έρθει δεν θα παει καλά ο Άρης γιατί υπάρχει πρόβλημα στη διοίκηση.»

Για το αν θα κινδυνέψει ο Άρης:
«Ήδη βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, είναι προτελευταίος μαζί με την Ξάνθη. Έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο το Σάββατο. Πριν από 2 βδομάδες είχα πει πως ο Άρης δεν θα κινδυνέψει γιατί πίστεψα πως τα πράγματα θα έχουν μια φυσιολογική εξέλιξη. Πίστευα πως ή θα στηριχθούν οι προπονητές από τη διοίκηση ή θα τους αλλάξουνε. Δεν πάρθηκε μια απόφαση εδώ και ένα μήνα. Χάθηκε ένας μήνας τζάμπα. Πέρασαν πέντε παιχνίδια, αποθεώθηκαν οι άνθρωποι πως άλλαξαν την εικόνα της ομάδας κλπ. και μετά τους αντιμετωπίζουν λες και αυτοί είναι οι υπαίτιοι. Βρίσκουν ένα εξιλαστήριο θύμα και τους «ρίχνουν στην πυρά». Αν συνεχίσει έτσι η διοίκηση δεν ξέρω πιο θα είναι το αποτέλεσμα, αλλά δεν γίνεται να συνεχίσει αυτή η κατάσταση. Πόσους προπονητές να αλλάξει ο Άρης σε μια περίοδο; Ο προπονητής που θα έρθει από ότι λετε δε θα είναι γνωστής του ελληνικού πρωταθλήματος. Πόσο χρόνο θα χρειάζεται για να προσαρμοστεί και να εγκλιματιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα;»

Για το αν θα πρέπει να έρθει Έλληνας ή ξένος προπονητής:
«Όσον αφορά τη διχογνωμία για την έλευση προπονητή, το πρώτο που πρέπει να κάνουνε είναι να αποφασίσουν ποιον προπονητή θα φέρουνε και να τον στηρίξουνε. Όποιον και να φέρουνε, αν δεν είναι κοινή η απόφαση της στήριξης δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα. Καλύτερο για μένα θα ήταν να έρθει ένας προπονητής που να γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, τις ιδιαιτερότητες του Άρη και τον στόχο της ομάδας έτσι ώστε να σώσει τη χρονιά. Η απόφαση που θα παρθεί θα βαρύνει αυτούς που θα την πάρουνε. Το βασικότερο είναι να στηριχτεί από τη διοίκηση ο νέος προπονητής.»

Για τον Γιάννη Αναστασίου:
«Δεν μπορώ να πω αν είναι καλή ή κακή επιλογή γιατί δεν έχω δει δείγμα δουλείας του. Δούλεψε σαν βοηθός του Τεν Κάτε και μετά πήγε στην δεύτερη ομάδα του Άγιαξ, δε γνωρίζω τον τρόπο παιχνιδιού του.»

Για το τι πρέπει να γίνει την επόμενη μέρα:
«Πρέπει να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές. Αυτοί θα τραβήξουν το βάρος. Πρέπει να στηρίζονται από τους προπονητές τους, όχι με τα λόγια αλλά με πράξεις. Έχασε ο Άρης από τα Γιάννενα στην έδρα του και έγιναν συζητήσεις με τους παίκτες για το αν πρέπει να μείνουν οι προπονητές ή όχι. Θέλουνε στήριξη για να βγάλουνε τη χρονιά αγωνιστικά. Δεν είναι κακοί ποδοσφαιριστές.»





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: