Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

«Δεν ήξερα πότε… έπαιζα στον Ολυμπιακό»

«Δεν ήξερα πότε… έπαιζα στον Ολυμπιακό»
Ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής ήταν η βασική αιτία για τον Ματ Χάουαρντ, που δεν κατάφερε να… ξεδιπλώσει το ταλέντο του στον Ολυμπιακό.

«Τη μία αγωνιζόσουν και την άλλη δεν έβαζες καν… φανέλα. Αυτό μου έκανε κακό ψυχολογικά», ανέφερε στην ιστοσελίδα «catch-and-shoot.com» ο Αμερικανός φόργουορντ, δηλώνοντας ευτυχισμένος στη Ροάν.

«Από το ένα ματς στο άλλο, δεν ήξερες αν είχες τη δυνατότητα να παίξεις ή όχι. Τη μία αγωνιζόσουν και την άλλη δεν έβαζες καν… φανέλα. Αυτό μου έκανε κακό ψυχολογικά, γιατί είχα συνηθίσει να παίζω αρκετά. Επίσης, είχα και έναν τραυματισμό στο γόνατο, γι’ αυτό ήταν δύσκολο να συγκριθώ με τους υπόλοιπους παίκτες», δήλωσε ο Ματ Χάουαρντ αναφορικά με το πέρασμα που είχε από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο Αμερικανός φόργουορντ θεωρεί καλύτερο το γαλλικό πρωτάθλημα τόσο από το γερμανικό (αγωνιζόταν στη Λούντβιγκσμπουργκ), όπου ο τίτλος παίζεται ανάμεσα σε τρεις/τέσσερις ομάδες, όσο και από το ελληνικό, όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τα ματς γίνονται είτε σε μικρά –και ασφυκτικά γεμάτα- γήπεδα, είτε με μεγάλα με ελάχιστο κόσμο στις εξέδρες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: