Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Καλά μαντάτα για Ελευθερόπουλο!!

Καλά μαντάτα για Ελευθερόπουλο
Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο προπονητής του Πανιωνίου είδε τον Κώστα Μενδρινό να συμμετέχει στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, για πρώτη φορά μετά από καιρό και δείχνει να αφήνει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Ο Έλληνας μέσος περίπου πριν από ένα μήνα είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και είχε τεθεί νοκ-άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Ιστορικού». Σήμερα συμμετείχε στην προπόνηση κανονικά και φαίνεται πως είναι πανέτοιμος για την επανεμφάνισή του στη Σούπερ Λίγκα.

Στην… εκκίνηση του πρωταθλήματος ήταν από τα βασικά «γρανάζια», έχοντας 7 συμμετοχές, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη συνέχεια τον ανάγκασε να χάσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια των Νεοσμυρνιωτών.

Πλέον ο «Ελέ» μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι της προσεχής Κυριακής με τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και σίγουρα λύνονται τα χέρια του για τις θέσεις στο κέντρο.

Εισιτήρια για το Κύπελλο

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως εξασφάλισε για τις ανάγκες των οπαδών της, εισιτήρια για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Φωστήρα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 14:30.

Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους έξω από τη Θύρα 2 του γηπέδου Ταύρου, την ημέρα του αγώνα. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: