Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

«Δεν είναι άτρωτη η Γιουβέντους»

«Δεν είναι άτρωτη η Γιουβέντους»
Να πιστέψουν πως έχουν τις δυνατότητες να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, ζήτησε από τους παίκτες του ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο προπονητής της Λάτσιο μιλώντας με αφορμή το παιχνίδι κόντρα στην Ουντινέζε, τόνισε πως η Γιουβέντους παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά με τις εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών έπαψε να δείχνει άτρωτη.

Μετά τις ήττες της Γιουβέντους και της Ίντερ, παρουσιάζεται μια πολύ καλή ευκαιρία στη Λάτσιο να μειώσει τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις, αρκεί να επικρατήσει της Ουντινέζε στο «Ολίμπικο», στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 14η αγωνιστική. Ένας αγώνας που δεν προβλέπεται εύκολος, αφού η ομάδα του Φριούλι έχει φέρει 4 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό.

Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ωστόσο, ζήτησε τη νίκη από τους παίκτες του, ώστε να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις. «Με την Ουντινέζε δεν έχουμε καλή παράδοση. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Θέλουμε τη νίκη για να μειώσουμε την απόσταση από την πρώτη θέση. Για να γίνει αυτό, πάντως, πρέπει να παίξουμε στο 150 % των δυνατοτήτων μας», τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός.

Ζητήσατε τη νίκη ώστε να μείνετε κοντά στην κορυφή. Πιστεύετε πως μπορείτε να διεκδικήσετε τον τίτλο; «Η Γιουβέντους, αν και παραμένει το μεγάλο φαβορί, έδειξε πως δεν είναι άτρωτη. Χρειάζεται να το πιστέψουμε περισσότερο και να εκμεταλλευτούμε όσες ευκαιρίες μας προσφέρει η ομάδα του Κόντε για να την πλησιάσουμε. Θεωρώ πως η Λάτσιο έχει τις δυνατότητες να παραμείνει κοντά στους πρώτους μέχρι το τέλος. Και εκεί θα δούμε που θα τερματίσουμε.»

Ποιος είναι ο αντίπαλος που υπολογίζετε από το παιχνίδι με την ομάδα του Γκουιντολίν; «Ασφαλώς ο Ντι Νατάλε. Ίσως είναι ο μοναδικός επιθετικός που έχει σταθερά καλή απόδοση και παραγωγικότητα εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά δεν πρόκειται να τον αντιμετωπίσω με προσωπικό μαρκάρισμα. Περισσότερο θα προσπαθήσουμε να ανακόψουμε αυτούς που θα επιχειρήσουν να τον τροφοδοτήσουν», απάντησε ο Πέτκοβιτς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: