Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Παρίδης: «Εσείς τον λέτε “Κλάους”, εγώ τον λεω Ίαν Ρας»

Ο «Μητσάρας» του «δικεφάλου» μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Ο λόγος για τον Δημήτρη Παρίδη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ όπου αναφέρθηκε στην παλιά του ομάδα, αλλά και στον Στέφανο Αθανασιάδη (ο οποίος του θυμίζει τον παλιό άσσο της Λίβερπουλ, Ίαν Ρας), τονίζοντας πως είναι πολύ καλός παίκτης και πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το προσωνύμιο «Μητσάρας»:
«Μου λέγανε Δημήτρη, Τάκη και κάτι τέτοια και λεω αφήστε το, να με λετε «Μήτσο». Περισσότερο ο Κούδας το χρησιμοποιούσε και μετά έμεινε. Καλά που έγινε και αυτό και φαινόμασταν λίγο “ψηλοί”.»

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ:
«Κατέβηκα στο ματς με τον Πλατανιά. Κάθισα με τον Αλεξανδρίδη και είδα την ομάδα. Δεν πηγαίναμε και πολύ καλά και του είπα άμα δεν βάλουμε γκολ την κοπανάω γιατί θα με πάρει η νύχτα μέχρι να γυρίσω. Μου λεει κάτσε θα μπει το γκολ. Μόλις έχασε το πέναλτι ο Ιαν Ρας (έτσι τον λεω εγώ τον Κλάους) είπα “τελειώσαμε Κυριάκο φεύγω”. Και όντως έφυγα και μπλόκαρα στο πάρκιγκ. Μετά ευτυχώς το βαλε ο Μήτσος και κερδίσαμε.»

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη:
«Είναι μεγάλο ταλέντο. Έτυχε ένα βράδυ να του μιλήσω από το τηλέφωνο. Του είπα “μπράβο σου, μέχρι τώρα πας καλά, αλλά πρέπει να προσέξεις γιατί έχεις προσόντα. Να δουλέψεις για να πας καλά. Να μην ακούς τίποτα, να κλείσεις τα αυτιά σου.” Έχει προσόντα και πρέπει να τα αξιοποιήσει. Να ικανοποιήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και μετά αν θέλει να παει σε άλλη ομάδα στο εξωτερικό, όχι στην Ελλάδα.»
Για να συμπληρώσει για τα γκολ που πετυχαίνει ο Αθανασιάδης:

«Να τα χιλιάσει τα γκολ. Άμα δουλεύει σωστά με τους συμπαίκτες του θα βάζει πολλά γκολ. Με τον Ολυμπιακό, μόλις πήγε η μπάλα στον Σαλπιγγίδη λεω “βρες τον στην άλλη πλευρά” και μόλις πήγε η μπάλα και μπήκε το γκολ χάρηκα για την πολύ καλή συνεργασία.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: