Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Έπιασε δουλειά!!

Έπιασε δουλειά
Ο Γκερμάν Τσιστιακόφ αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες τον νέο στρατηγικό σύμβουλο του ΠΑΟΚ, ως εκ των άμεσων συνεργατών του Ιβάν Σαββίδη. Τι σημαίνει αυτό το νέο πόστο στον σύλλογο και ποιες θα είναι ακριβώς οι αρμοδιότητές είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Ήδη όμως έχει πιάσει δουλειά…

Ο Γκερμάν Τσιστιακόφ βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη. Στην ολιγοήμερη παραμονή του θέλησε να μάθει πράγματα για τον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Στοιχεία που κράτησε για τον ίδιο και τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τον τοποθέτησε στην ΠΑΕ.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς ενώ με την ευκαιρία της νέας παρουσίας του στην πόλη ασχολήθηκε με το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζοντας τη σημασία της αναμέτρησης θέλησε να κάνει ακόμα πιο δυνατή την ατμόσφαιρα, δίνοντας εντολή να τοποθετηθούν ηχεία στο ταρτάν της Τούμπας. Αυτή ήταν μια παρέμβασή του. Κάτι που δείχνει την διάθεση ή διαφορετικά την κατεύθυνση που έχει πάρει να ασχολείται με περισσότερα από ένα πράγματα, εκτός του αμιγώς αγωνιστικού κομματιού.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: