Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Δερμιτζάκης: «Η δική μας εικόνα επηρέασε το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, τον Παπαδόπουλο και το σχηματισμό της ομάδας.

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Σίγουρα περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Άρης παρά τα προβλήματα δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα και έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δουλέψαμε πολύ για το παιχνίδι. Η αποβολή ίσως να βοήθησε για το τελικό σκορ».

Για το αν περίμενε μια τόσο εύκολη νίκη κόντρα στον Άρη:

«Κανένας προπονητής δεν μπορεί να ξέρει ή να είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει. Ο Άρης δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά είναι Άρης. Επηρέασε πολύ η δική μας εικόνα γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη, όχι μόνο για την εμφάνιση αλλά για να αναρριχηθούμε στο βαθμολογικό πινάκα κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η ομάδα έχει παίκτες που μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε καλοί επιθετικά και αμυντικά που μπορούμε με οποιαδήποτε ομάδα να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το σχηματισμό της ομάδας:

«Πάντα υπάρχει βασικός σχηματισμός , ανάλογα με τον αντίπαλο και το αποτέλεσμα διαμορφώνουμε το σχηματισμό μας. Εγώ επιβράβευσα την προσπάθεια κάποιων παιδιών αλλά και όσοι μένουν έξω μένουν έξω βάση τακτικής. Ο πάγκος άλλωστε είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει τη ροη του παιχνιδιού όταν χρειαστεί. Όλα τα παιδιά που χρειάστηκαν τα έχουν πάει καλά και είμαι ευχάριστος».

Για το ότι η ομάδα έχει γίνει πιο ουσιαστική με την έλευσή του:

«Το υλικό της ομάδας είναι πραγματικά καλό. Το μόνο που έκανα εγώ είναι ότι έδωσα κάποιους ρόλους τακτικής και τα παιδιά το εφάρμοσαν. Κερδίσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και έχουν δείξει καλό πρόσωπο».

Για τον Παπαδόπουλο:

«Γενικά θεωρώ ότι η Κομοτηνή είναι ένα μέρος που μπορεί να δουλέψει κάποιος ευχάριστα. Ο Παπαδόπουλος δείχνει πολύ καλό πρόσωπο, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και άριστος επαγγελματίας. Είναι ο φάρος για πολλούς ποδοσφαιριστές. Όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα παίρνουν απ' αυτόν και βελτιώνονται».

Για την ΑΕΚ και τον Άρη που βρίσκονται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα:

«Είναι λυπηρό ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης να βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και να κινδυνεύουν, γι' αυτό όμως είναι μεγάλες ομάδες για να βρουν το πρόβλημα και να το λύσουν. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε και να σωθούμε».

Για το μεγαλομέτοχο της ομάδας:

«Είναι το σημαντικότερο να έχει δίπλα σου τέτοιους ανθρώπους, γι' αυτό και τον ευχαρίστησα. Υπάρχει υγεία, ήρεμα στα αποδυτήρια και δεν υπάρχουν κλονισμοί. Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος όπως και όλο το συμβούλιο της ομάδας και περνάει και στον κόσμο αυτό».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: